Avem Club Rotary la Campia Turzii!

0 Shares
0
0
0

club rotary la campia turzii

Ieri, 6 septembrie 2014, in sala mare a Palatului IOAN FLOASIU, din Campia Turzii, a avut loc festivitatea de infiintare a Clubului Rotary.  LIGHT-UP!-LUMINA S-A APRINS, cum bine zice motto-ul membrilor, atat in sala, pe scena, cat si in sufletele celor direct implicati, ca si a invitatilor acestora.

Printre aplauze si zambete, bucuria s-a reflectat pe chipul celor 32 de membri ai acestui club, sub protectia “nasilor turdeni”,  care s-au prezentat singuri in fata celor prezenti si au fost decorati fiecare cu simbolicul blazon international rotarian.

Multi dintre ei, membrii in diverse partide politice, oameni de afaceri si cetateni de renume ai localitatii noastre, au lasat interesele individuale de-o parte, luandu-si angajamentul ferm de a sprijini prin intermediul acestui club prestigios, comunitatea locala si de a da viata unor proiecte de viitor care sa aduca o lumina noua acestei urbe si oamenilor ei.

De altfel, toti noii membrii au promis sa slujeasca unui singur tel, sub acelasi stindart alb, fara a fi influentati de alte orientari personale, in tot ce vor intreprinde impreuna, intre cele doua `batai de clopot`, care incep si preced intrunirile lor viitoare in cadrul organizatiei.

Ultimul prezentat a fost presedintele clubului, d-nul Laurentiu Bondor, care a primit o serie de cadouri specifice si fanioane de la cluburile gemene din: Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Alba -Iulia, Baile -Felix, Borsa-Maramures, Bistrita, TG.-Mures, Nasaud, Timisoara si binenteles Turda.

Presedintele desemnat, si toti ceilalti membrii initiati azi, au fost felicitati pentru implicare si devotiune. Guvernatorul districtului le-a acordat pe langa alte cadouri simbolice si cartea: ARTA DE A FI ROTARY.

Deasemenea au fost sfatuiti sa faca cu determinare toate proiectele in care se vor implica, promovand schimbarea atitudinii si mentalitatii prin educare a oamenilor, cu deviza: “prin noi, si prin voi”, insistand pe partea voluntariatului si a satisfactiei de a darui celorlalti pentru un maine mai bun.

Presedintele noului club ghirisean a tinut un discurs de multumire tuturor participantilor la acest eveniment ! El a promis  sa respecte drumul care `va preface visele in realitate`=make dreams real`. Au luat cuvantul d-na Suciu Cristina, presedinte a LINES-Turda, Aliodor Alexa, membru in Cavalerii Templieri-Turda  si d-nul Petre Pop, din partea Primariei Campia-Turzii, care le-au urat alegoric “FLY-UP!”, dupa care toti  au fost invitati sa admire expozitia de arta a artistilor plastici locali.

Sa credem cu toata speranta , ca odata infiintata aceasta organizatie filantropica, cei care locuim aici, sa putem beneficia de activitatea solidara a acestora si implicarea lor in `trezirea`sufletelor noastre, sub o noua lumina, fapt care ar schimba fata stearsa a orasului!

Incet, se vede ca societatea romaneasca progreseaza si existand mai multa motivatie – evoluam.

Asadar ZBOR INALT! Rotary Campia Turzii

Un articol de Sanda Suciu

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.