Avem Vicecampioni nationali la popice pe banii lor!

0 Shares
0
0
0

Avem Vicecampioni nationali la popice pe banii lor! Felicitari domnule Emil Gabor!

Un articol aparut in Ziarul21.ro mi-a starnit o stare de GREATA si SCARBA mai accentuata decat de obicei, fata de ceea ce fac dragii nostri edili.

In primul rand vreau sa felicit in mod sincer si din toata inima mea performanta obtinuta de domnul antrenor Emil Gabor, si echipierii de la clubul de popice CSM Câmpia Turzii, pentru o reusita absolut FANTASTICA , in conditiile in care isi desfasoara activitatea. Acesti oameni sunt de NEPRETUIT pentru comunitatea noastra.

Acesti adevarati CAMPIONI trebuie ajutati si laudati, si mai ales sustinuti de catre Primaria Campia Turzii, si nu haituiti si facuti sa cerseasca bani de deplasari! Rusine sa va fie domnul POP si domnule primar HANGA!

Faceti concerte pe sute de milioane, care nu intereseaza pe nimeni, faceti prezentari futuriste despre VALORI, traditii si strategie de dezvoltare culturala pana in 2205 si nu apreciati absolut deloc ceea ce deja aveti ! Rusine PSD!

Acesti oameni, probabil neplatiti cu lunile, au ajuns VICECAMPIONI NATIONALI, domnule primar si administrator public. Ce valori sa mai cautam?  Trebuie doar sa ne uitam in jurul nostru, pentru ca sunt peste tot in oras! Nu mai chetuiti banii nostri pe ideile dumneavoastre care nu intereseaza pe nimeni! Descoperiti asa zisele VALORI si sustineti-le domnilor!

Imi permit sa il citez pe domnul antrenor Emil Gabor, din articolul Ca la noi‚ la nimeni! La Câmpia Turzii se face performanṭă pe banii antrenorilor!!!:

Echipa noastră este vicecampioană naṭională. Au participat şase echipe‚ iar noi am reuşit să terminăm pe locul doi. Plecarea la Turneul Final a fost incertă până în ultima zi şi asta din cauza lipsei de fonduri. Am solicitat sprijinul Clubului şi evident al Primăriei şi prin intermediul domnului viceprimar am obṭinut o sponsorizare de 500 lei de la Compania de Salubritate‚ iar restul cheltuielilor au fost suportate de mine‚ cu speranṭa că voi reuşi să recuperez acei bani.

Conştienṭi fiind de problemele cu care ne confruntăm şi de lipsa fondurilor‚ sportivii s-au mobilizat exemplar şi au reuşit o mare performanṭă pentru oraşul Câmpia Turzii. Am reuşit să învingem una dintre cele mai puternice formaṭii‚ CFR Iaşi‚ şi am urcat pe locul doi. Din păcate‚ cu excepṭia preşedintelui CSM Câmpia Turzii‚ nimeni nu ne-a felicitat şi nimeni nu s-a interesat de soarta noastră.

Deplasarea am făcut-o cu maşini personale‚ ca să nu mai spun că antrenamentele le-am făcut pe hol pentru că n-am avut fonduri şi n-am putut plăti factura la curent. Concursul a fost foarte puternic‚ până în a doua zi echipa din Iaşi a condus cu 60 de beṭe‚ iar ultimul sportiv‚ Turla George‚ a făcut diferenṭa luându-i 101 beṭe popicarului de la Iaşi şi aşa am reuşit să ne clasăm pe locul doi.”

La acest lucru mai trebuie sa spunem ca si alti angajati ai clubului CSM Campia Turzii, nu si-au vazut salariile de vreo 6 luni. Ma intreb din cei peste 300 de milioane platiti lui Tudor Gheorghe cate salarii restante se puteau plati acestor oameni, care sunt VALORILE noastre reale si deja existente. Mai bine cheltuim banii pe idei “bolnave” despre cultura, de la oameni care nu sunt capabili decat de jigniri si murdarii aruncate in toate partile!

Domnule Petre POP, inainte de a promova cultura si educatia, invatati sa va comportati dumneavoastra ca un om cult si educat! Sunteti la nivel de clasa a doua, cu sanse mari de a ramane corigent. FITI un exemplu de om drept, onest, deschis, educat si sincer ! Si apoi haideti sa vorbim despre promovarea culturii si a valorilor orasului nostru!

Felicitari tuturor celor care, in conditiile date,  castiga trofee, si mai au puterea de a-si face meseria cu dragoste si pasiune!

 

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.