Share Button

comucat revolutionari TurdaCOMUNICAT

La implinirea a 25 ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, aducem un omagiu eroilor decedati, ranitilor, luptatorilor cu merite deosebite, precum si tuturor participantilor la REVOLUTIA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989.

Spre dezamagirea noastra,sperantele nascute atunci nu s-au implinit iar puterea politica a fost acaparata de esalonul doi a PCR. Clasa politica post revolutionara, desi, s-a impartit in diverse partide politice, a avut o singura doctrina: “JAFUL AVUTIEI NATIONALE, BUNASTAREA SI PARVENIREA LOR FARA SA LE PESE DE POPOR”.

Un singur lucru n-au reusit inca, sa confiste si sa fure , REVOLUTIA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989. In consecinta, consideram ca, neparticiparea noastra la comemorarea a 25 ani de la REVOLUTIA ROMANA, alaturi de politicieni verosi si corupti, este omagiul suprem adus eroilor REVOLUTIEi ROMANE.

Asociatia Luptatorilor din 22 Decembrie 1989 va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor din Turda, duminica, 21 Decembrie 2014, ora 10″, in memoria celor 13 victime decedate la Turda, prin impuscare, in perioada 21-24 Decembrie 1989.

Fie-le tarana usoara si memoria vesnica.

Turda la, 16 Decembrie 2014
Presedinte Gherman Marian Mircea

0 Likes
3044 Views

You may also like

Comenteaza pe Facebook

1 Response Comment

  • IONESCU GHEORGHEDecember 20, 2014 at 4:06 am

    …de cand un informator la securitate poate sa fie presedinte de…ASOCIATIE ?

    Reply

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.