Copiii Au Talent, Editia a 3-a la Campia Turzii

0 Shares
0
0
0

Copiii Au Talent, Editia a 3-a la Campia Turzii

Concursul Copiii au Talent a luat nastere in anul 2013 la initiativa Anei Sevan , atunci cand ACIAC si Asociatia Voluntara Castel Banffy Luncani au organizat impreuna cu primaria Campia Turzii, prima editie.

In 2014 concursul Copiii au Talent a fost organizat de catre Asociatia Voluntara Castel Banffy Luncani coordonat de catre Lacatos Alexandru si Siminic Tudor. In anul 2015, de data aceasta sau unit 3 asociatii, Asociatia Voluntara Castel Banffy Luncani , Asociatia Pro Assisto Campia Turzii si Asociatia Civica pentru Initiativa si Actiune Comunitara Campia Turzii, pentru a organiza a 3 a editie a concursului Copiii au Talent.

Concursul Copiii au Talent se va desfasura in 2 etape una fiind preselectia care va avea loc in data de 17 mai 2015 intre orele 10:00-18:00: in sala de spectacole Mircea Mihasan din cadrul palatului cultural Ionel Floasiu din mun. Campia Turzii la preselectie copii se vor prezenta cu orice moment artistic ( muzica, dansuri , sport artistic , si multe alte talente) specificate atat in afis cat si in regulament .

La preselectie Juriul este format din 3 persoane: Moldovan Emil – profesor muzica, Ionescu Viorica – diverse , Ciocan Adela –concurrent care a obtinut 2 ani la rand , premiul pentru cel mai bun talent la acest concurs iar acum va intra in juriu ca reprezentant al tinerelor talente .

Finala va fi pe data de 1 iunie 2015 ora 14:00, la Complexul Turistic Broscuta din mun.Campia Turzii juriul va fi format din 5 jurati Moldovan Emil, Ionescu Viorica , Ciocan Adela , Sandel Mihai si Lala Mihai , (in finala vor fii prezente doar 15 momente din care se va alege cel mai bun talent si se va acorda si premiul de originalitate).

Pentru buna desfasurare si reusita acestei activitati multumim pe aceasta cale acelor persoane care ne-au ajutat cu partea financiara si pe care dorim sa-i nominalizam : Dorin Lojigan in calitate de persoana fizica , Clubul Rotary din Campia Turzii, Complex Turistic la Broscuta din Campia Turzii.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.