Fratilor i-am ciuruit! PNL 39% – PSD 32% la Campia Turzii!

0 Shares
0
0
0

Fratilor i-am ciuruit! PNL 39% - PSD 32% la Campia Turzii!

Aseara am avut o experienta minunata, o stare euforica, aproape ca la sfanta revolutie din 1989! Am vazut ca impreuna SUNTEM PUTERNICI, suntem invincibili! ASEARA AM VAZUT ROMANI CARE AU STRIGAT IMPOTRIVA GUVERNULUI PENTRU A PUTEA VOTA!

Aseara am vazut un partid de guvernamant slabit si mancat din interior de frica de justitie si de frica poporului! Aseara am vazut Speranta spre ceea ce ne dorim! Aseara am vazut din nou luminita de la capatul tunelului!

La Campia Turzii , marele Partid National Liberal in frunte cu candidatul nostru Klaus Iohannis a invins detasat! Ghirisenii il vor pe Klaus Iohannis presedinte! Am invins in 18 din cele 19 sectii de votare din oras, cu o diferenta zdrobitoare de aproximativ 800 de voturi! Asta este vointa cetatenilor nostri! 

Rezultatele complete ale votului de la Campia Turzii sunt urmatoarele:

Din cele 19 secții de votare din Câmpia Turzii, Klaus Iohannis a câștigat în 18 (în una la limită), pierzând într-o singură secție de votare. Este vorba de secția de votare 182, de la Colegiul tehnic ”Victor Ungureanu”.

Au existat 10.821 de voturi valabil exprimate.

Clasamentul final pe Câmpia Turzii este următorul:

1. Klaus Iohannis (ACL PNL-PDL) – 39,28%

2. Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) – 32,02%

3. Elena Udrea (PMP) – 6,33%

4. Dan Diaconescu (PPDD) – 4,83%

5. Kelemen Hunor (UDMR) – 3,89%

6. Călin Popescu Tăriceanu (indep/PLR) – 3,57%

7. Monica Macovei (indep) – 3,41%

8. Corneliu Vadim Tudor (PRM) – 2,49%

9. Gheorghe Funar (indep) – 2,06%

10. Teodor Meleșcanu (indep) – 1,12%

11. Zsolt Szylagyi (PPMT) – 0,50%

12. Constantin Rotaru (PAS) – 0,14%

13. Mircea Amariței (Prodemo) – 0,05%

Mai mult de atat, am castigat si la Turda, Cluj, Luna, Triteni, etc. Se pare ca sloganul lui Ponta care spunea ca va uni toti romanii este adevarat! Va uni toti romanii impotriva lui! In sfarsit un adevar din gura premierului!

Chiar daca la Campia Turzii, PSD-ul are absolut toate parghiile: primar, majoritate in consiliu local, bani de campanie cu nemiluita… au invins cei mai BUNI! Inca odata am dovedit ca ai nostri mandrii “ghiriseni” gandesc cu capul si nu cu alte parti ale corpului cand vine vorba de binele tarii! Aceasta victorie ne da sperante mari pentru turul al doilea si mai mult chiar pentru alegerile locale din 2016! Fiti alaturi de noi in continuare si va promitem ca nu veti regreta!

Trebuie sa stam uniti si sa luptam pentru victoria finala de pe data de 16 noiembrie! PSD, precum o fiara ranita va scoate din maneca toti asii pe care ii mai are pentru a castiga turul al doilea al alegerilor! Dar daca vom fi uniti ca si acum, daca vom intelege ca trebuie sa dam de pamant cu acest partid gaunos si profund corupt, VOM INVINGE!

Asa sa ne ajute marele zeu al stramosilor nostri daci Gebeleizis!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.