Heco Cup – eveniment caritabil la Baza Sportiva La Broscuta

0 Shares
0
0
0

heco cup eveniment sportiv Campia Turzii

Un eveniment care ne-a atras atentia, zilele acestea, este cel ce se va desfasura in data de 14 iunie, de la ora 9 dimineata, la complexul turistic La Broscuta din Campia Turzii. Evenimentul este intitulat “Heco Cup- eveniment sportiv caritabil“.

Am spus-o, chiar de la lansarea acestui site, ca dorim sa promovam, absolut gratuit si fara nici un fel de interes material, orice miscare civica din orasul nostru. Ma refer la evenimente caritabile, evenimente care au ca si scop cultura, educatia si sportul.

Asadar, Heco Schrauben si Complexul “La Broscuta” va invita, sub sloganul ” Miscare, sanatate, bunatate”, la o dimineata si,  spera organizatorii, si la o dupa masa superba cu meciuri de fotbal intre mai multe echipe din oras.

Partea caritabila este urmatoarea : toate profiturile incasate de pe urma vanzarii de mancaruri si bauturi, la acest eveniment, vor fi donate catre fundatii si organizatii non profit din Campia Turzii.

Cu alte cuvinte “Fiecare bere si mic consumat= profit donat“.

Salutam cu prietenie, acest eveniment si mai ales ideea celor doua companii organizatoare, si va invitam pe toti la mici, bere si fotbal pe data de 14 iunie 2015, de la orele 9.00 dimineata la Complexul Sportiv “La Broscuta”.

heco cup eveniment sportiv Campia Turzii

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.