Share Button

heco cup eveniment sportiv Campia Turzii

Un eveniment care ne-a atras atentia, zilele acestea, este cel ce se va desfasura in data de 14 iunie, de la ora 9 dimineata, la complexul turistic La Broscuta din Campia Turzii. Evenimentul este intitulat “Heco Cup- eveniment sportiv caritabil“.

Am spus-o, chiar de la lansarea acestui site, ca dorim sa promovam, absolut gratuit si fara nici un fel de interes material, orice miscare civica din orasul nostru. Ma refer la evenimente caritabile, evenimente care au ca si scop cultura, educatia si sportul.

Asadar, Heco Schrauben si Complexul “La Broscuta” va invita, sub sloganul ” Miscare, sanatate, bunatate”, la o dimineata si,  spera organizatorii, si la o dupa masa superba cu meciuri de fotbal intre mai multe echipe din oras.

Partea caritabila este urmatoarea : toate profiturile incasate de pe urma vanzarii de mancaruri si bauturi, la acest eveniment, vor fi donate catre fundatii si organizatii non profit din Campia Turzii.

Cu alte cuvinte “Fiecare bere si mic consumat= profit donat“.

Salutam cu prietenie, acest eveniment si mai ales ideea celor doua companii organizatoare, si va invitam pe toti la mici, bere si fotbal pe data de 14 iunie 2015, de la orele 9.00 dimineata la Complexul Sportiv “La Broscuta”.

heco cup eveniment sportiv Campia Turzii

0 Likes
2171 Views

You may also like

Comenteaza pe Facebook

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.