Lansare proiect-Si Noi Avem Drepturi- la Campia Turzii

0 Shares
0
0
0

Si Noi Avem Drepturi

Proiectul ”ȘI NOI AVEM DREPTURI”, proiect finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, al cărui beneficiar este Asociația Pro Assisto, în parteneriat cu Asociația Autism Câmpia Turzii, se implementează în municipiul Câmpia Turzii, pe o perioadă de 12 luni, începând cu data de 01.04.2015.

Scopul proiectului este asigurarea de suport și asistență pentru 30 de persoane cu dizabilități din Câmpia Turzii și familiile lor, în vederea recuperării și reabilitării funcționale, personale și sociale și integrării în comunitate.

Grupul ţintă al proiectului este constituit din 20 de copii cu autism, 10 tineri cu dizabilități și familiile acestora.

Prin proiect se înfiinţează un Centru de recuperare pentru copii cu autism, cu o componentă de centru de zi, pentru tineri cu dizabilități, care va oferi servicii integrate pentru grupul țintă: activități de dezvoltare cognitivă, senzorială, emoțională, activități de logopedie, art terapie, meloterapie, terapie asistată de animale, dezvoltarea autonomiei personale și sociale, activități de dezvoltare a abilităților manuale și educație parentală pentru părinți.

Valoarea totală, eligibilă, a proiectului este de 99 573,58 Euro, din care finanțarea nerambursabilă este de 88 866 Euro.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta:
Coordonator proiect: Floriana Prahoveanu, tel.0748023580,
email:proassisto@yahoo.com
florianaprahoveanu@yahoo.com

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.