Nicoleta Hadarean a castigat Editia a III-a a concursului “Copiii au talent” la Campia Turzii

0 Shares
0
0
0

Copiii au talent editia 3 Campia Turzii
Luni, 1 iunie 2015, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, a avut loc finala concursului “Copiii au talent”, ediţia a III-a, la Câmpia Turzii, unde, Partidul Naţional Liberal a fost reprezentat şi a înmanat un premiu pentru unul dintre copiii talentaţi participanţi, din partea Asociaţiei pentru Liberalism şi Comunitate.

Am felicitat si felicitam inca o data initiativa, considerand-o un act eminamente “liberal”, adica o colaborare fructuoasa intre ONG-urile locale, care devin din ce în ce mai puternice şi vizibile în comunitate, construind astfel o reţea socială eficientă, asa cum este bine sa fie.Cu astfel de oameni dedicati şi proactivi, precum organizatorii acestui concurs, comunitatea noastra creşte şi se bucură de normalitate.

Felicitări şi singurului jurnalist care este prezent la toate evenimentele culturale si ale ONG-urilor locale: Marian Oprea.

Castigatoarea marelui trofeu a fost domnisoara Nicoleta Hadarean, care a interpretat absolut perfect piesa cu care s-a inscris in concurs.

Printre organizatori se numara: ASOCIATIA VOLUNTARA ,,CASTEL BANFFY’’ LUNCANI, ASOCIATIA PRO ASSISTO CAMPIA TURZII, ASOCIATIA CIVICA PENTRU INITIATIVA SI ACTIUNE COMUNITARA CAMPIA TURZII.

În cadrul fazei finale a concursului, Asociatia ProAssisto a oferit doua premii pentru copii, unul pentru o prestatie la vioara, iar celalalt pentru interpretare la mandolina, moment de mare mandrie si speranta totodata, in ceea ce priveste promovarea si valorizarea copiilor nostri talentati. Felicitari micutilor si la mai mare!

11011891_842210215873636_7912847800539970211_n

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.