Viceprimar nou la Campia Turzii

0 Shares
0
0
0

Viceprimar nou la Campia Turzii

Ei uite ca planurile bine puse la punct reusesc cateodata! Asadar de ieri avem viceprimar nou la Campia Turzii si domnul primar e in sfarsit multumit.

Ramane de vazut de acum incolo ce se va intampla . Sigur ca orasul este impartit in doua tabere acum, la fel cum de altfel e intreaga Romanie de multi ani din pacate! Trebuie insa sa intelegem ca asta este democratia si atata timp cat voturile au fost legale si procedura de demitere a presedintelui PNL, Dorin Lojigan a fost in conformitate cu legea nu se poate face nimic.

Asadar victoria este clara si detasata a celor care au dorit demiterea viceprimarului. Intotdeauna trebuie felicitati invingatorii si sa le dorim succes in desfasurarea activitatilor pentru bunastarea poporului ghirisan.

Ca ne comvine sau nu, ca poate consideram ca nu e bine sau ca e bine sunt doar reactii subiective si de moment care cu timpul se vor estompa! Cel mai important din aceste dispute este sa castige cetateanul! Daca aceste lucuri se vor dovedi adevarate atunci e victorie, daca nu,  exista Opozitie si in Consiliul Local, opozitie care are datoria de a sesiza tot ce nu este in regula in activitatea majoritatii!

De ce oare in tara noastra este vazuta doar partea plina a paharului, adica puterea, “ciolanul” si alte terminologii de gen? La fel de importanta si poate chiar mai importanta este si Opozitia care trebuie sa scoata in evidenta neregulile si sa sesizeze abuzurile. Daca ma intrebati pe mine as alege intotdeauna opozitia.

E o functie foarte convenabila si foarte potrivita poporului roman prin definitie : tot ce trebuie sa faci este sa fii tot timpul nemultumit si sa dai vina pe altii!!! Pai nu e misto?

Concluzii ? Se pot trage oare ? Ar fii cateva…

1. Felicitari noii echipe de conducere si mult succes in ceea ce intreprindeti ! ( o spun cu jumate’ de gura e drept , dar am decenta si buna crestere sa o spun).

2. Dorin Lojigan si consilierii ACL succes in continuare in monitorizarea activitatii primariei si in celelalte activitati specifice Opozitiei! Si intelegeti un lucru : sunteti la fel de importanti ca si inainte!

Totusi doua lucuri trebuie sa remarc : schimbarea subita a consilierilor UDMR in luarea deciziilor de sustinere a unuia sau altuia cu 360 de grade. Vazand lucurile astea nu pot sa nu constat ca fie :

1. sunt mai grei de cap si nu au inteles din prima ceea ce dorea noul viceprimar de s-au opus prima oara si acum nu

2. fie s-a umblat pe la buzunar asa cum zice gura lumii!

Nu vreau sa influentez decizia nimanui dar alta ipoteza pur si simplu nu vad!

Si fratilor mai am o mare nemultumire ca si cetatean al acestui oras! Consilierii nostri locali mare parte din ei nu au ce cauta acolo : din motive pe care am sa le citez mai jos dintr-un citat dat de domnul Ion Ion(pseudonim evident) pe Facebook:

Citat : ” eu i-am urmarit si in consiliu local 90% incompetenti”

Invit cititorii mei sa vizualizeze dialogul cu domnul Ion Ion extrem de interesant si as spune chiar revelator : Cititi aici 

Trebuie sa specific ca nu il cunosc pe domnul Ion Ion personal cu toate ca mi-ar face mare placere!

In rest numai de bine si succes tuturor, Putere si Opozitie deopotriva!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.