Zilele orasului Campia Turzii 2015, o mare mascarada!

0 Shares
0
0
0

festival zilele campia turzii 2015

Si acum putin despre festival… ca tot incepe astazi!! Cum este posibil domnule Petre Pop sa schimbati trupele participante atat de radical? Tin sa reamintesc ca in 12 iulie, domnul Petre a anuntat cu mare tam tam ca in urma sondajelor vor fi prezenti la Campia Turzii urmatorii : Compact, Holograf, Smiley, ZDOP si ZDUP(:)), DJ HARA, Semnal M, Taraful din Clejani…etc..

Apoi ca sa vezi : se schimba totul radical si apar niste artisti cvasi necunoscuti + Romica Tociu si Luis Lazarus….Funny isn’t it?  Oare s-a umblat la chestionare sau au intervenit niste discutii intre Petre Pop si viceprimarul Avram Gal… ? Voi ce credeti?

Eu zic ca a trebuit refacuta “imparteala” astfel incat sa fie multumite toate partile. !!! Adica nu este normal sa “imbuce” doar unii ci sa ia TOTI! Prietenia dintre Romica Tociu si Avram Gal este de notorietate deja, asa ca nu ne surprinde absolut deloc participarea dansului la festivitati! In plus dansul a fost prezent si in campania electorala a domnului Gal in urma cu 4 ani.

Deci exista o datorie si morala si de alta natura intre cei doi….. prieteneasca desigur, doar nu va gandeati la altceva!! 🙂 Imi seamana putin cu Tudor Gheorghe si culturalizarea pe 400 milioane din urma cu cateva luni!!

Va spun cu deplina sinceritate si experienta in organizare de evenimente de gen ca bugetul propus este absolut URIAS vis a vis de trupele care apar pe scena!!

Au pus pe scena doar doua nume importante : Compact si Holograf, poate si Andreea Banica si Nicole Cherry. Restul sunt trupe de mana a doua din portofoliul lui Radu Groza….. ca mare prieten al sistemului ! Ca si gura lui trebuie sa manance ceva dupa ce a patit prin Bucuresti!

Iar Avram Gal si-a tras partea prin prezenta MEGA SUPERSTARURILOR care nu mai au de lucru pe nicaieri : Romica Tociu si Cornel Palade + LUIS LAZARUS ( care numai prezentator de festivaluri nu e) . Asta ca sa inteleaga si “pulimea” cum se fac jocurile!

In conferinta de presa despre organizarea evenimentului domnul Petre Pop are nesimtirea sa anunte ca au renuntat la Smiley ( cel mai in voga artist roman al momentului), ca nu stie sa faca show !! Am fost la mare la evenimentul Europa FM si am vazut cu ochii mei 100.000 de oameni care l-au asteptat cu sufletul la gura pe Smiley pana la 12 noaptea ( inclusiv baietelul meu) si s-au simtit extraordinar!!

Dar poate ca Annes si LouLou sunt mai spectaculoase in ochii domnului Administrator public !!

Dar cu siguranta pentru “propaganda” prezenta ASR Printul Paul de Romania este mult mai benefica decat prezenta lui Smiley pentru copii. Sunt tare curios cat a costat aceasta vizita bugetul local, pentru ca am asa o mica ” banuiala” ca nu a fost pe gratis aceasta onoare pe care ne-o face ASR. Vorba din popor nu minte : Si ASR-eii trebuie sa castige ceva, ca nu pot trai doar asa! E doar o banuiala, dar de obicei am dreptate! 🙂

Inca odata aveti dovada certa si pe fata de cum se fac jocurile si imparteala pe banii vostri. Parerea mea ca o dovada mai buna nu exista!! Dar este o vorba : NU MAI ESTE MULT FRATILOR! Mai aveti doar putintica rabdarica!

Bucurati-va de ziua voastra dragi ghiriseni si sarbatoriti cu placere! Va doresc la toti un sincer LA MULTI ANI si multa minte in 2016!

 

Ce promitea domnul POP pe 12 iulie anul curent :

zilele municipiului Campia Turzii 2015

Va rog sa vizualizati cu mare atentie si conferinta de presa de mai jos. Este revelatoare sub multe aspecte!!! :

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.