Avantajele crepului natural

0 Shares
0
0
0

Avantajele crepului naturalUnele tesaturi de crep vor permite unui ac sa alunece usor. Alte tesaturi de crep se pot intepa. Luati in considerare cumpararea de ace de cusut fine pentru tesaturi delicate, deoarece acestea se vor aluneca mai usor prin tesatura fara a lovi firele individuale. Sunt unele persoane care prefera material crep satinat .

Foarfecele trebuie sa fie ascutite, deoarece aceasta tesatura poate avea tendinta sa loveasca. De asemenea, se foloseste un nou model de cusatura universala de cusut inainte de a coase cu aceasta tesatura.

Cand sunt gata sa incep sa cos orice tesatura usoara, drapata. Mi se pare ca masina mea de cusut este mai putin probabil sa traga tesatura in bobina atunci cand foloseste acest picior special.

Apoi testez cateva cusaturi pe o bucata de tesatura. Cusatura ar trebui sa arate astfel:

Modul adecvat de ingrijire pentru crep depinde de defalcarea fibrelor tesaturii. Imbracamintea de matase sau lana trebuie tratata cu atentie, deoarece fibrele sunt delicate. Va recomandam spalarea mainilor sau curatarea chimica a acestor tipuri de crep numai.

Poliester crepe, pe de alta parte, este la fel de usor de ingrijit ca o tesatura de bumbac. Puteti spala un crep la cald sau la rece. Si se usuca in tambur uscat sau linistit. Apasati-va tesatura creponata folosind caldura scazuta si putina abur. Veti gasi ca cretele presa cu usurinta.

Deoarece tesatura de crep vine in atat de multe texturi si fibre variate, poate fi greu sa stiti ce cumparati. Pentru a fi sincer, rareori intalnesc o tesatura crepita pe care nu o iubesc. Dar exista cateva caracteristici care pot face ca articolele de imbracaminte din crep sa poarte si sa se spele diferit.

Daca gasiti o tesatura de crep de 100% din poliester, care este complet opaca, nu uitati ca nu va fi la fel de respirabil ca o crema de matase sau de lana.

Pentru cei care prefera respirabilitatea tesaturilor naturale, cautati tesaturi de crep, care sunt 100% matase sau lana. Crepe de chine este o crepeta de matase care poarta frumos. Amintiti-va ca tesaturile din matase sau din lana pot fi spalate doar pe maini sau curatate prin uscare.

Dupa parerea mea, tesatura de crep este potrivita pentru orice articol de imbracaminte care necesita o tesatura curgatoare. Acest lucru inseamna ca bluze, fuste si rochii toate arata foarte bine cusute cu tesatura crep.

In magazinul Indiesew, Bluza Sutton, Emerson Wrap si Ella Top sunt toate cusute in diferite tipuri de crep. Veti observa ca opacitatea variaza intre cele trei tesaturi.

Daca nu ati cusut niciodata cu tesatura de crep, va recomandam sa faceti o lovitura georgette sau poly crepe. Aceste soiuri de crep sunt mai usor de a lucra cu dvs. veti descoperi ca drapul este ideal pentru articole de imbracaminte pentru femei.

Ati cusut unul din modelele noastre intr-o tesatura de crep? Vrem sa o vedem! Incarcati creatia si impartasiti inspiratia tesaturilor cu lumea de cusut. Asigurati-va ca va inscrieti pentru newsletter-ul nostru de mai jos pentru a ramane la curent cu noile adaugiri la magazinul de produse Indiesew Fabric!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.