Sfaturi pentru a-ți alege mai ușor ușa de garaj

0 Shares
0
0
0

Dacă doriți să va alegeți o ușă pentru garaj sau să o schimbați pe cea veche, o să va ofer câteva sfaturi care s-ar putea să va ajute să luați decizia finală. În segmentul de uși de garaj, pentru închiderea unui gol de garaj cea mai bună soluție tehnică și estetică este alegerea unei uși de garaj secțională.

De ce sa alegi usi de garaj sectionale

Variantele de uși de garaj secționale oferă cea mai bună izolație termică și fonică, datorită grosimii panourilor cât și a garniturilor special concepute pentru a conferi un grad sporit în izolație.

Usi de garaj sectionale

Un alt motiv pentru care recomand ușile secționale este faptul că doar acestea au panouri cu protecție împotriva prinderii degetelor:

  • sunt concepute cu protecție împotriva prinderii degetelor și răspund normelor în totalitate NORMELOR EUROPENE în domeniu;
  • sunt proiectate încât îmbinarea dintre ele să fie perfectă;
  • la îmbunarea lor sunt garnituri de etanșare ce asigura izolația perfectă împotriva apei sau prafului;
  • lateralele sunt închise cu capace de oțel galvanizat ce ajută la creșterea rezistenței panelurilor;
  • zona de fixare a balamalelor este concepută suplimentar cu o placă metalică de întărire;
  • tratamentul aplicat panelurilor oferă rezistență împotriva coroziunii;
  • panelurile sunt tip sandwich, produse din oțel galvanizat cu izolație de spumă poliuretanică cu grosime de 40 și 45 de mm.
  • -rapiditatea cu care se deschid  aceste uși – de exemplu: usa de garaj Gunther Tore se deschide în aproximativ 10 secunde.

Acționarea ușilor se poate face în mai multe moduri:

manual, foarte ușor pentru uși de garaj secționale rezidențiale, datorită sistemului cu arcuri de torsiune;

automat, cu ajutorul unei automatizări care poate fi comandată prin telecomanda, buton pe perete, sau prin apelarea de pe telefon, iar în cazul întreruperii curentului se poate acționa sistemul de urgență.

Ca modalități de protecție și de acces pot fi folosite mai multe variante:

– Ușile de garaj secționale rezidențiale se pot dota cu ușa pietonală încorporată, care permite accesul în garaj în cazul în care nu mai este altă cale de acces, fără a fi necesară deschiderea întregii uși de garaj;

– pentru uși de garaj secționale rezidențiale se pot folosii sisteme de încuietori cu yală și cheie, sau sistem cu bolt interior;

– pentru uși de garaj secționale rezidențiale se pot încastra în paneluri ferestre cu ramă de plastic neagră sau albă și geam de plexiglas cu diferite modele sau simple care adaugă elegantă, frumusețe și utilitate.

 

 

0 Shares
3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like