Cum a aflat Vanessa Youness Amal ca are SM?

0 Shares
0
0
0

Cum a aflat Vanessa Youness Amal ca are SM?Vanessa Youness Amal este un nume cunoscut romanilor din mai multe motive. Cel mai recent, ea a lansat alaturi de dr. Stefan Stangaciu cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

Fireste, nu doar pentru ca a lansat aceasta carte, Vanessa Youness Amal a devenit atat de cunoscuta publicului din Romania. Ea a inceput mai multe proiecte de antreprenoriat social, iar aici amintim Clinica de medicina naturista YOUness Clinic (https://www.younessclinic.ro), Fondul de

inestitii YOUness (https://younessinvestmentfund.ro) si Fundatia YOUness.

Cel mai probabil, dupa ce ati citit aceste prime randuri ale articolului, va intrebati care sunt motivele datorita carora Vanessa Youness a luat decizia de a scrie o carte, si de ce a demarat astfel de proiecte. Iata pe scurt, povestea de viata demna de Oscar, a Vanessei Youness Amal.

Avea doar 22 de ani, cand inca se afla la inceput cu rezidentiatul in chirurgie reconstructiva posttraumatica, cand a fost diagnosticata cu o boala cumplita, care nici in ziua de azi conform medicinei si stiintei nu are leac, si anume scleroza multipla (SM).

Scleroza multipla (SM) este o afectiune a sistemului nervos central, care interfereaza cu impulsurile nervoase din creier, maduva spinarii si nervii optici. Se caracterizeaza prin cicatrici. Aceste cicatrici apar in interiorul sistemului nervos central si in functie de locul in care se dezvolta, se manifesta in diverse simptome.

SM afecteaza peste peste doua milioane de persoane in intreaga lume. Majoritatea oamenilor sunt diagnosticati intre 20 si 40 de ani, dar afectiunea poate afecta si persoanele mai tinere si mai in varsta. Aproximativ de trei ori mai multe femei au SM decat barbatii. In prezent nu exista un tratament cunoscut pentru SM, motiv datorita caruia, a primi un diagnostic de scleroza multipla, poate fi un adevarat soc emotional pentru orice persoana.

Nici pentru Vanessa Youness Amal, vestea ca sufera de scleroza multipla nu a fost una buna, insa ea a decis sa infrunte boala. A acceptat diagnosticul, nu s-a panicat, ci a cautat cea mai buna solutie pentru a se vindeca. Si, din fericire a gasit metoda salvatoare.

L-a cunoscut pe doctorul Stefan Stangaciu, cel care a impresionat-o cu promisiunea ca nu va ajunge niciodata intr-un carucior cu rotile din cauza acestei boli. Vanessa Youness era ingrijorata din acest motiv, in conditiile in care multe persoane care sufera de aceasta boala fara leac, au ajuns in aceasta situatie.

Ei bine, a ascultat ce a avut de zis doctorul Stangaciu, si a urmat pas cu pas protocolul de tratament al acestuia, care mai este si presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie.

In ciuda faptului ca medicina alopata chiar si in anul 2020 sustine ca nu exista leac pentru scleroza multipla, prin protocolul de tratament al doctorului Stefan Stangaciu, Vanessa Youness Amal a reusit sa se vindece de o boala incurabila.

Ce a urmat apoi, toata lumea stie, si anume demararea proiectelor de antreprenoriat social, pentru ca Vanessa si-a dorit cu orice pret sa ajute bolnavii de scleroza multipla (si nu numai), sa se vindece.

A scris si cartea care are menirea sa salveze vieti, si anume „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, unde povesteste tot protocolul urmat pentru a se vindeca.

0 Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like