Cadourile de Craciun intre util sau pasiune

0 Shares
0
0
0

Cadourile de Craciun intre util si pasiune
Ziua de Ajun se aproprie cu pasi repezi, iar noi intram cu totii in febra pregatirilor pentru Sarbatorile de Iarna, suntem loviti de agitatia anuala si de ,,panica” pe care o avem atunci cand realizam ca trebuie sa intram ori suntem deja in goana dupa idei de cadouri de Craciun ieftine insa potrivite pentru fiecare om drag din viata noastra.

Comerciantii au inceput deja sa isi pregateasca ofertele si rafturile cu obiecte de Craciun, intocmai pentru a profita de aceasta perioada in care, fiecare dintre noi va cumpara cate ceva pentru cei dragi.

Se observa faptul ca, in ultima vreme, tot mai multi si mai mult oameni opteaza pentru cumparaturile facute in mediul online, pentru ca este mai comod, navigarea printre produse nu este la fel de solicitanta ca umblatul prin magazinele fizice, iar comerciantii incearca constant sa aiba oferte mult mai bune decat cele prezente pe rafturile supermarket-urilor si a mall-urilor.

Bineintes, exisrta si oameni care vor considera intotdeauna ca sunt oferite cu un alt farmec si cu mai multa placere, darurile care au fost cautate cu atentie si cumparate din magazine; ambalate personal cu atentie si cu multa grija si legate la final, stangaci dar cu drag, cu o funda mare, rosie sau aurie.

Sa nu uitam insa niciodata ca mai important este ca darul sa fie oferit din suflet, cu placere, iar atunci cu siguranta vom sti ce sa alegem, indiferent de tipul magazinului unde cautam ori de pretul pe care l-am platit pentru acel dar.

Cu totii stim cum cei mici il asteapta pe Mos Craciun, unii chiar ii scriu din timp ce anume ar dori sa le aduca, iar sfatul nostru este ca parintii ar trebui sa incerce cat mai mult sa tina cont de dorintele copiilor si, in masura in care bugetul le permite, sa cumpere acele tipuri de jucarii pe care si le doresc micutii.

Intotdeauna vor exista si variante mai putin costisitoare ale obiectelor pe care copiii si le doresc.

Anul acesta, noi, cei mici, suntem cei care vrem sa luam cadouri pentru parinti si bunici, iar pentru acestia cu siguranta putem alege si obiecte care sa tina de pasiunile lor, de activitati care le fac placere, renuntand la cadourile ,,utile si practice”, pentru ca despre asta este vorba in cadourile de Craciun, despre daruri oferite din suflet pentru suflet, personale, care sa tinteasca visator si pasionat nu omul practic din parintii si cei dragi noua.

Alegeti sa cumparati biletele la spectacolul de treatru pe care stiti ca cei dragi isi doresc sa il vada de mult insa mereu au ales sa investeasca banii de bilete in lucruri practice.

Renuntati la ideea cumparatului de botosi caldurosi pentru bunici si optati pentru parfumul bunicii preferat din tinerete, care, odata cu prima nota sa ii aduca aminte de cele mai frumoase momente din viata sa, iar bunicului cumparatii jocul de table sau sah mult dorit, pentru a ii oferi ocazia de a se bucura de timp petrecuta impreuna cu prietenii de la scara vecina.

Alegeti intotdeauna cadouri care stiti ca vor aduce un zambet pe chipul celui caruia doriti sa I le oferiti, asa cum si voi, atunci cand veti desface darurile primite anul acestea, o sa zambiti.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.