Calatorind prin Europa cu EuroFratello

0 Shares
0
0
0

Avem cu totii cel putin un prieten sau o ruda in strainatate. Se pare ca in zilele noastre asta este un trend. Romanii plecati au la randul lor prieteni si familie, oameni dragi acasa pe care ii cheama in vizita. Pe scurt spus, fluxul de plimbari in strainatate este unul marit fata de alti ani. Mai ales cand ai la indemana si optiuni de transport convenabile este cu atat mai usor sa iti planifici o plecare.

Am intrebat diverse persoane cu ce anume pleaca, care este cel mai bun mijloc de transport persoane strainatate pe care il aleg. Unii spun ca autocarul, altii prefera avionul, fiecare dupa posibilitati si mai ales dupa confort. Am sa iti spun in randurile ce urmeaza de ce as alege clar autocarul si de ce as prefera o calatorie prin Europa cu EuroFratello.

Mai intai de toate imi este mai comod. Sunt renumiti cand vine vorba de transport persoane in strainatate si nu numai. Au servicii de transport eficiente, le-am incercat, deci pe probate stiu despre ce vorbesc. Mai apoi, am auzit de la unii si de la altii ca drumul nu e tocmai unul scurt. Asa ca as prefera sa se faca opriri, ceea ce la avion nu prea se poate. Mai bei o cafea, mai vezi lumea si cerul din alte parti ale lumii deci esti mai castigat, zic eu.

Pret avantajos

Poate ca partea cea mai atractiva din ecuatia asta tine de pretul avantajos la transport persoane in strainatate cu un autocar. Iti faci rezervare – poti si online caci acum este cu mult mai usor sa faci asta si da, ai nevoie de un loc asigurat –  si vezi concret la fata locului cat costa. Ai si bagaj ca doar nu mergi cu mana goala in vacanta. Unde mai pui ca nu ai taxe extra ca la aeroport, dar e ok sa fii decent si sa nu pretinzi jumatate din spatiul de bagaje doar pentru ale tale multe si imense trolere.

Cand spun ca as calatori cu EuroFratello prin Europa spun clar ce te-ar interesa: faptul ca acopera zone foarte extinse din tari de asemenea variate si ca prezinta increderea de care ai nevoie. Dispun de curse regulate, cu plecari saptamanale sau in zile specifice; poti opta pentru un bilet daca iti doresti sa ajungi in Anglia, Franta, Belgia sau cine stie unde te poarta gandul sau dorul de cei dragi. Iar la capitolul incredere poti sta linistit. Pe verificate, cum se poarta acum, EuroFratello are recomandari dintre cele mai bune. Asta o spun multi dintre cei care au ales deja varianta lor si au calatorit apeland la serviciile acestei agentii.

Una peste alta, se pare ca a calatori chiar si in strainatate nu mai este o povara. Avem la dispozitie caile cele mai usoare. Ar fi bine sa te interesezi din timp totusi, pentru ca mai mereu sunt multi doritori. Alegi din timp, faci rezervare si ca sa vezi cat sunt de seriosi afla ca te tii la curent cu deplasarile – asta asa, ca sa nu omita sa te informeze in caz de schimbari. Hai ca e de bine. Calatorie placuta sa ai, oriunde ai pleca.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like