Care au fost primele modele iPhone aparute?

0 Shares
0
0
0

Care au fost primele modele iPhone aparute?In clipa de fata, cele mai multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, iar acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda tinand cont de calitatea acestor dispozitive.

Cei mai multi dintre utilizatorii care si-au ales astfel de dispozitive, si le-au dotat cu huse iPhone si cu folii de protectie din sticla pentru ecran, s-au declarat multumiti de comportamentul iPhone.

Dispozitivele iPhone, au impresionat prin calitatea lor inca de la inceput si pana in clipa de fata. Si pentru ca am amintit de inceput, iata care au fost primele modele iPhone aparute.

IPhone-ul original

IPhone-ul original a schimbat lumea pentru totdeauna in 2007. Ecranul multitouch si tastatura digitala au fost evidentiate.

iPhone 3G

Apple a modernizat iPhone-ul original in 2008, cu un design complet si suport pentru retele 3G, permitand utilizatorilor sa descarce mai rapid fisierele si sa navigheze pe Internet.

iPhone 3GS

IPhone 3GS, lansat in 2009, a avut un S pentru “viteza”. Acesta a prezentat un procesor mai rapid decat predecesorul sau si a reusit sa navigheze pe retele 3G chiar mai rapide care incepusera sa se apropie de viteze 4G.

iPhone 4

IPhone 4, lansat in 2010, a introdus inca o noua reproiectare, de data aceasta cu un corp de sticla. Este prima data cand Apple a inclus ecranul sau clar “Retina Display” si suport pentru FaceTime. Este, de asemenea, telefonul care a facut titluri pentru “antennagate”, deoarece serviciul de celule a scazut, daca ati tinut-o in mod gresit.

iPhone 4S

IPhone 4S si-a facut debutul in 2011. De data aceasta S nu a fost de acord cu viteza, ci mai degraba pentru “Siri”, noul asistent de voce al Apple. Telefonul iPhone 4 a inclus si camere mai bune.

iPhone 5

Cu iPhone 5, lansat in 2012, Apple a schimbat inca o data designul iPhone-urilor sale. Sa schimbat de la un port de incarcare cu 30 de pini la portul actual de Lightning. De asemenea, a adaugat suportul LTE pentru noile retele 4G.

iPhone 5s

IPhone 5s a fost lansat in 2013 si a fost primul iPhone care a sprijinit ID-ul Touch, tehnologia cititorului de amprente Apple si un nou procesor de miscare M7 care le permite utilizatorilor sa-si urmareasca pasii pe parcursul zilei.

iPhone 5c

IPhone 5C a fost introdus, de asemenea, in 2013 si a fost comercializat ca iPhone distractiv si mai accesibil cu o carcasa de plastic. Nu ofera spatiu de stocare la fel ca celelalte iPhone-uri si, de asemenea, nu avea ID-ul Touch.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Apple a lansat iPhone-ul 6 si iPhone 6 Plus in 2014. Acesta din urma a fost prima lansare a Apple intr-un smartphone “phablet” sau cu ecran mare. Ambele au fost primele dispozitive care au sprijinit Apple Pay. IPhone 6 Plus a avut o camera mai avansata, cu stabilizare optica a imaginii, pentru a ajuta utilizatorii sa faca fotografii mai bune. Unii utilizatori s-au plans de unitatile iPhone 6 si iPhone 6 Plus”indoite” cand au lansat.

iPhone 6s si iPhone 6s Plus

IPhone-urile 6s si iPhone 6s Plus au fost introduse in 2015. Acestea au fost primele telefoane care sprijina retelele LTE-Advanced, precum si noile display-uri 3D Touch ale Apple, care au permis utilizatorilor sa apese mai mult pe ecran pentru a gasi informatii suplimentare despre meniuri. Apple a facut aceste telefoane mai puternice pentru a preveni preocuparile de indoire de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPhone SE

Intr-o incercare de a raspunde oamenilor care inca preferau ecranele Apple mai mici, pe care Apple a dat-o cu iPhone 5, Apple a introdus iPhone SE in 2016. A oferit cele mai multe caracteristici, doar cu un ecran mai mic de 4 inch.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Ele mentin designul introdus cu iPhone 6 si purtat prin iPhone 6s, marcand prima data cand Apple nu a schimbat corpul iPhone dupa doi ani. IPhone 7 Plus are un sistem avansat cu doua camere pentru fotografiile Apple “Portrait”. Ambele telefoane au decupat mufa pentru casti. Dispozitivele sunt rezistente la apa si au cele mai avansate procesoare pe care Apple le-a inclus vreodata pe telefoanele lor pana la acele momente, insa cele mai noi si mai performante dispozitive iPhone in prezent sunt iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.