Cele mai des folosite aplicatii de catre userii de telefoane?

0 Shares
0
0
0

Cele mai des folosite aplicatii de catre userii de telefoane?Pe telefon, aveti nevoie de unele programe software pentru a va imbunatati viata de zi cu zi. Pentru fiecare categorie, am selectat cele mai bune aplicatii pe care sa le aveti pe dispozitiv.

Instagram

Ultima aplicatie pe care o recomandam cu tema social media este software-ul de fotografie. V-am spus mai devreme despre grupul Facebook, este Instagram. Acest software va permite sa faceti fotografii superbe in timpul vacantei sau sa partajati felii de viata. Ca si in cazul majoritatii titlurilor prezentate in acest Top, este posibil sa descarcati software-ul atat pe Android, cat si pe iOS.

Spotify

In zilele noastre, smartphone-ul a devenit un accesoriu esential in viata ta de zi cu zi. Prin urmare, exista software pentru a putea distra sau chiar asculta muzica. Pentru selectia noastra cu cele mai bune aplicatii pe care le detineti, am pregatit un software perfect pentru a asculta muzica.  Primul software pe care va recomandam sa il descarcati este Spotify. Acesta din urma exista intr-o versiune gratuita, dar si cu o versiune premium care va ofera ceva mai multa functionalitate.

Deezer

Printre cele mai bune aplicatii pentru ascultarea muzicii se numara si concurentul Spotify si anume: Deezer. Operatiunea oferita de acesta din urma este identica cu concurentul sau.

Aveti dreptul la o versiune gratuita care va ofera un catalog mare de muzica pe care il puteti asculta in timpul liber. Obtineti chiar si o versiune premium care va permite sa alegeti ordinea de ascultare. Aplicatia mobila Deezer este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS. Intra aici pentru piese telefon.

Google Play Music si Apple Music

In cele din urma, retineti ca fiecare editor are si software de ascultare a muzicii in sistemul de operare. Cel mai cunoscut in acest domeniu se intampla sa fie Apple cu aplicatia sa Apple Music. Aveti la dispozitie 60 de milioane de titluri pe care le puteti asculta in streaming.

La randul sau, Android are propriul software numit Google Play Music. Ambele aplicatii sunt programe de streaming muzical cu acelasi sistem de oferte gratuite si premium.

Facebook Messenger, cea mai buna solutie pentru dependentii de Facebook

Cu Facebook Messenger, comunicati instantaneu cu alte persoane. Veti fi notificat cand mesajul este trimis si cand prietenul vostru vede mesajul. Deci, puteti fi sigur ca mesajele va sunt transmise corect.

Daca scopul sau principal este de a trimite mesaje, Facebook Messenger include si o optiune de chat video, ceea ce il face o alegere ideala pentru utilizatorii retelei sociale. Daca persoana cu care doriti sa vorbiti este si pe Facebook Messenger, puteti efectua un apel video sau audio chiar din aplicatie.

Pachetul Microsoft

De asemenea, pe telefonul mobil este posibil sa gestionati si sa comunicati cu colegii. Pentru aceasta, exista mai multe software-uri dedicate, in special de la Microsoft. Prin urmare, majoritatea companiilor se bazeaza pe pachetul de birou pentru a va oferi o experienta de comunicare optima.

Astfel, pentru a avea adresa de e-mail profesionala direct pe telefonul smartphone, exista software-ul Outlook. Acesta din urma este disponibil atat pe Android, cat si pe iOS.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like