Ce trebuie sa stii cand vrei sa cumperi un acumulator extern?

0 Shares
0
0
0

In prezent, telefoanele mobile sunt o necesitate pentru noi, asa ca fiecare persoana isi doreste sa poata folosi oricand si oriunde telefonul.

De precizat insa este faptul ca telefoanele mobile dupa cum deja stim cu totii, nu rezista foarte mult timp incarcate, asa ca de multe ori oamenii raman fara baterie la telefon atunci cand sunt plecati de acasa.

Pentru cei care pleaca in calatorii, sau pentru cei care pleaca la servici, sau pentru cei care pleaca undeva si nu au alta posibilitate de a-si incarca telefonul, un acumulator extern poate reprezenta solutia de salvare.

Acest acumulator in cazul in care este incarcat, se poate folosi pentru incarcarea unui smartphone, sau chiar si pentru incarcarea unei tablete.

Se gasesc pe piata atat baterii externe pentru telefoanele cu Android cat si acumulatori externi iPhone, asa ca in functie de telefonul pe care il detine, fiecare utilizator isi poate alege un astfel de accesoriu.

Cei care au de gand sa isi cumpere o baterie externa ar fi indicat sa tina cont in primul rand de capacitatea bateriei telefonului, iar apoi sa isi aleaga o baterie externa care sa aiba o capacitate cel putin dubla fata de cea a telefonului mobil.

Capacitatea se masoara in mAh. De exemplu, un telefon care are o baterie de 2500 mAh, poate folosi si o baterie externa de 10000mAh, cea care permite incarcarea de pana la 4 ori a telefonului.

Apoi, trebuie precizat faptul ca numarul de conectori ai accesoriului sunt foarte importanti. Cu cat acest numar al conectorilor este mai mare si mai diversificat, cu atat se vor putea conecta in acelasi timp mai multe telefoane sau tablete.

Portabilitatea reprezinta un alt detaliu de care trebuie tinut cont atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de accesoriu. Cu cat dimensiunile bateriei si greutatea acesteia sunt mai mici, cu atat accesoriul poate fi transportat mai usor, insa si performantele sunt mai slabute.

De precizat aici este faptul ca exista baterii externe care cantaresc mai putin de 100 de grame, dar si baterii externe care cantaresc peste 200 de grame.

Compatibilitatea accesoriului conteaza foarte mult. De regula, pentru telefoanele celor de la Apple se construiesc baterii externe diferite, in timp ce telefoanele cu Android pot utiliza aceiasi baterie. Un acumulator extern poate fi folosit si pentru a incarca un model Sony, si pentru a incarca un model Samsung sau HTC. Ei bine, un telefon de la Apple insa nu se va incarca cu acest accesoriu.

Cei care isi doresc un acumulator extern trebuie sa tina cont si de pretul acestuia. Cu cat performantele bateriei sunt mai mari, cu atat si pretul va fi mai mare. Pretul va fi influentat si de numele producatorului.

Ei bine, in mare parte cam de aceste detalii trebuie sa tina cont toti cei care urmeaza sa isi cumpere o baterie externa, care este fara doar si poate unul dintre cele mai importante accesorii pentru un telefon mobil in clipa de fata, datorita faptului ca permite incarcarea acestuia.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.