Cu cine vrea sa faca afaceri Primaria Campia Turzii?

0 Shares
0
0
0

Cu cine vrea sa faca afaceri Primaria Campia-TurziiEi bine, dragi cetateni aveam demult de gand sa scriu acest articol dar o “micuta” controversa pe Facebook cu un prieten vechi, dar parca mai “tovaras” ca niciodata, Gicu Rece m-a determinat sa vreau sa il scriu chiar acum . Discutia in speta se poate vedea aici : Click pentru discutia de pe Facebook.

Totul pleaca de la asa zisa intentie a primarului Radu Hanga si a lui Petre Pop, presedintele PSD Campia Turzii si City Managerul orasului( apropo Petre misto masina ti-ai tras!!:)), de a crea un parc industrial la Campia Turzii pentru ca toti oamenii din oras sa aiba unde sa “munceste” !

Au tot stat ei, au gandit, discutat si l-au botezat TETAROM, asta pana cand cei de la Tetarom au zis ca nu stiu nimic despre asta, a se vedea  TETAROM NU ARE IN PLAN NICIUN PARC INDUSTRIAL LA CAMPIA TURZII, si s-au suparat si l-au rebotezat sugestiv Parc industrial. Apoi s-au gandit ca le trebuieste si niscaiva teren pentru acest parc  si oops l-au si gasit! Terenul fostelor sere ale orasului cumparate pe datorie de o doamna Maria Lili Schutz. Perfect pana aici, nimic de comentat!

Cum a ajuns doamna Maria Lili Schutz sa fie supranumita “regina serelor” si sa le cumpere pe nimicuri in toata tara?

O intrebare buna a carei raspuns l-am primit de la un prieten vechi in industria unde activa si doamna. Se pare ca doamna respectiva era furnizor al serelor din toata tara cu multi ani in urma. Iar respectivele sere , patronate de stat la vremea respectiva cumparau si nu plateau furnizorii! Urat din partea lor! Ciudat este ca chiar daca nu incasa banii doamna Maria Lili Schutz, fiind de buna credinta tot livra marfa catre serele datornice!

Asta pana cand i-a ajuns si ei si le-a chemat in instanta sa fie executate! Cu putine cunostinte si o evaluare “prieteneasca” doamna respectva le-a preluat in contul datoriilor plus o plata simbolica suplimentara ! Si uite asa serele noastre au intrat pe maini bune de investitori seriosi!

Trebuia sa stiti povestea asta! Era important sa le luam pe toate pe rand!!

Bun si revenind la povestioara noastra cu primaria si parcul industrial ajungem la capitolul unde ex-viceprimarul Dorin Lojigan s-a opus cumpararii acestui teren. Mai incapatanat de felul lui, Dorin Lojigan, AVOCAT de meserie, s-a opus achizitiei acelui teren dintr-un motiv foarte simplu : procedura de achizitie nu era cea mai “legala” daca intelegeti ce vreau sa zic! 🙂 Asta fiind o piedica in atingerea obiectivelor de partid s-a decis comiterea unei alte ilegalitati pentru demiterea celui obraznic si nedisciplinat ( daca eram in alte vremuri sigur il cauta securitatea putin, fu…i mama lui de nesimtit). Despre asta am scris in detaliu aici : VICEPRIMAR VALID SAU NU LA CAMPIA TURZII?

Dupa inlaturarea lui Dorin Lojigan, au continuat povestea cu parcul industrial si trebuie sa recunoastem ca au si creat cateva locuri de munca . Cum? Au facut un srl care are drept scop administrarea noului parc industrial( ipotetic momentan, dar trebuie administrat) si evident cum nici o firma nu poate lucra singura, au angajat vreo cativa apropiati de ai partidului ca sa il administreze!

Deci sunt locuri de munca au ba? Bravo lor, la capitolul asta nu ne punem cu ei! Ce-i al lor e numai al lor! Asadar pe scurt primaria care administreaza aceea firma plateste niste oameni care administreaza ceva ce nu exista! Din ce bani? E simplu : din banii TAI!

De la cine vrea sa cumpere primaria teren? De la Maria Lili Schutz, pai cum altfelAtata vanzoleala cu demiterea lui Lojigan si supararea pe Tetarom si nimic?

De curios am dat o cautare pe prietenul meu cel mai bun : Google cu cautarea simbolica “regina serelor” si DOAMNE ce mi-a fost dat sa vad despre o persoana asa serioasa. Numai rautati si atacuri in toata presa la adresa acestei minunate doamne de afaceri ! : ) Ia vezi si tu aici ce porci sunt toti : Cautare pe Google “regina serelor”.

Numai titluri de genul :

1. Dosarul Maria Lili Schutz – regina serelor de la PSD – prejudiciu de 5 milioane euro

2. Regina serelor” a fost trimisă din nou în judecată. Este acuzată de fraudă cu bani europeni

3. Maria Schutz, “regina serelor”, trimisă în judecată pentru fraudare de fonduri europene

4. 12 ani inchisoare pentru Regina Serelor

etc….

Doamne ce oameni rai si invidiosi pe succesul unei adevarate femei de afaceri cu care Primaria Campia-Turzii vrea sa o “puna” de un parc industrial asa ca sa aiba tot prostul un loc de munca.

Lasand caterinca deoparte se spune din popor ca : “Cine se aseamana se aduna” ! Oare o fi adevarat si in acest caz?

Mai revenim cu detalii despre subiect … in functie de ceea ce se va intampla!!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.