Cum este privita interactiunea cu utilizatorii in optimizarea seo?

0 Shares
0
0
0

Cum este privita interactiunea cu utilizatorii in optimizarea seo?Ati intrat pe acest articol in speranta ca veti obtine informatii utile si usor de inteles, iar scopul meu este sa va dau asta. Daca va intrebati unde gasim optimizere seo in Bucuresti  va recomandam sa dati click pe link.

Am citit, probabil, milioane de posturi pe forum si pagini web, astfel incat multe dintre gandurile aleatoare imprastiate in toate articolele noastre s-ar putea sa nu aiba foarte mult sens pentru cei care nu au legatura cu acest domeniu.

Unele din idei provin din greselile pe care le-am facut pe site-urile proprii, iar unele dintre ele vin din erorile pe care le-au facut prietenii.

Majoritatea site-urilor nu sfarsesc prin a fi interzise sau penalizate de motoarele de cautare fara motiv, desi intr-o ocazie rara se intampla. Uneori motoarele raspund rapid si uneori nu le pasa prea mult. Pe masura ce aflati mai multe despre ce fac anumite lucruri si cum aspectele de afaceri se joaca in algoritmi, devine mai usor sa evaluati ce ar putea merge si cum sa ajungeti acolo.

Motoarele de cautare profita de retelele de difuzare inversa pentru a ajuta la economisirea timpului si a banilor. Acestea sunt sisteme de raspuns instant care ofera publicitate ultra-directionata.

Cautarea va permite sa vindeti ce doresc clientii dvs., atunci cand doresc acest lucru.

Mai jos va prezentam o relatare a unui expert din domeniul seo vis a vis de relatia cu publicul.

Tocmai terminasem de citit Permission Marketing de Seth Godin cand m-am angajat intr-una dintre cele mai interesante sesiuni de chat din viata mea. Un baiat aleator din California mi-a trimis mesaje de salut. In acelasi mod in care fac si alti agenti de marketing, a incercat sa gaseasca clientul ideal. Tipul asta a cautat prin Yahoo! profiluri si a constatat ca in profilul meu am scris ca am colectat cartonase de baseball.

Voia sa stie daca Barry Bonds era jucatorul meu preferat. Mi-a spus ca are peste 16.000 de carduri Barry Bonds. I-am spus ca am avut un autograf pe seria Barry Bonds, dar cardurile de baseball nu au insemnat mult pentru mine.

Am intrebat daca a facut afaceri pe Internet. El, desigur, a spus nu. Mi-a fost clar de ce. Nu avea nici o modalitate de a-si arata cardurile si a folosit spam pentru a contacta oamenii. L-am intrebat daca dorea sa aiba un site pe care sa-si vanda cardurile.

Mi-a spus ca nu-si poate permite; El a spus ca era prea scump. Dar, m-am gandit,

Care este un pret corect pentru distribuirea nelimitata?

Lucrurile de de baseball, cum ar fi multe produse de colectie, scad, de obicei, destul de brusc in valoare, odata ce un jucator se retrage sau colectionabilul iese din moda. Nu numai ca scaderea pretului, dar cererea scade. E o pierdere de valoare logaritmica.

Am afisat inca cateva dintre cartile mele de baseball de 400 $ si mai sus, doar pentru a obtine “oohs” si “ahhs”. Am aflat ca odata ce ai un pret mare oamenii urmaresc doar pentru a vedea ce se intampla, si apoi poti face vanzari  scazand brusc preturile.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like