Solutii si tipuri de web hosting

0 Shares
0
0
0

Solutii si tipuri de web hostingCu sute si sute de companii web care concureaza pentru afacerea dvs. cu mii de planuri diferite de gazduire web, lucrurile pot deveni destul de confuze destul de repede. Adaugati la acesti termeni “tehnicile geek” cum ar fi latimea de banda, GB si DNS si este usor sa vedeti cum cineva care doreste sa inceapa o afacere online si sa faca bani online poate fi usor descurajat.

Pe masura ce afacerea dvs. online creste, nevoile de gazduire web vor creste si vor deveni mai complexe. Planurile web gratuite si ieftine de gazduire ar fi putut fi bune in faza de pornire a afacerii dvs. online, dar daca site-ul dvs. incepe sa se simta lent, deoarece continua sa creasca si puteti obtine mai mult trafic pe site, este posibil sa trebuiasca sa incepeti sa va uitati la imbunatatirea Web server.

Ganditi-va la aceasta lista ca la progresul tipului de planuri de gazduire si de servicii pe care o afacere online in crestere il poate lua in considerare. Cu aceasta a spus, sa aruncam o privire la cele mai comune tipuri de planuri de gazduire web si de a determina care unul ar servi cel mai bine nevoile afacerii dvs.; indiferent daca incepeti doar o afacere online sau cautati sa va indreptati afacerea online catre nivelul urmator. Asadar, cele mai bune detalii aici le veti gasi in ceea ce priveste web hostingul.

Shared Hosting

Shared hosting este bun pentru un site tip brosura sau un site mai nou, care nu obtine o multime de trafic. Avantajul acestui pachet de gazduire web este pretul redus, dar marele dezavantaj este reprezentat de numarul limitat de resurse dat fiind faptul ca daca alegeti shared hosting, site-ul va va fi gazduit pe un server alaturi de alte sute sau mii de site-uri.  Un site cu adevarat popular poate afecta negativ performanta propriului site. Pe de alta parte, daca sunteti cel mai popular site de pe server, puteti afecta buna functionare a altor site-uri.

Reseller Web Hosting

Reseller hosting pachete este practic un cont de hosting partajat cu instrumente suplimentare pentru a va ajuta sa revanda spatiu de gazduire. Pachetele de distributie vin cu un control tehnic mai mare (adesea prin panoul de control Web Host Manager (WHM)), software de facturare pentru a va ajuta sa facturati clientii si alte avantaje suplimentare.

Cloud Web Hosting

Cloud Based Web Hosting se refera la o tehnologie de gazduire destul de noua, care permite ca sute de servere individuale sa lucreze impreuna, astfel incat sa para un server gigant. Ideea este ca, pe masura ce creste nevoia, compania de gazduire poate doar sa adauge mai multe componente de marfa pentru a face o retea sau un cloud mai mare.

Avantajul web-ului bazat pe cloud este ca, daca obtineti o cantitate neobisnuit de mare de trafic pe site, planul de gazduire web poate gazdui cresterea traficului – mai degraba decat inchiderea site-ului dvs.

Virtual Private Server (VPS)

Serverele virtuale private partajeaza un server fizic, dar actioneaza ca mai multe servere separate. Un VPS este o piatra de hotar intre gazduirea comuna si obtinerea propriei masini dedicate. Chiar daca fiecare instanta VPS imparte resursele hardware, li se aloca o parte din resursele de calcul.

Optand pentru un server VPS nu veti avea probleme cu vecinii de pe server, la fel ca si in cazul unui pachet de shared hosting.

Server web dedicat

Cand aveti un server dedicat, inseamna ca inchiriati un server fizic de la o companie de gazduire, iar astfel aveti control total asupra serverului. Cu un server dedicat, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alte site-uri web de pe un server partajat care va pot consuma resursele si va pot afecta site-ul.

Un server dedicat este, in general, cel mai inalt nivel de server de care veti avea nevoie daca afacerea dvs. online va creste intr-o prezenta care atrage mult trafic pe site. In timp ce costurile unui server dedicat sunt semnificativ mai mari decat hostingul partajat, afacerea dvs. va fi intr-un punct care va poate permite cu usurinta costurile necesare pentru a avea propriul server.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like