Importanta cuvintelor cheie si a toolurilor SEO pentru monitorizarea traficului

0 Shares
0
0
0

Importanta cuvintelor cheie si a toolurilor SEO pentru monitorizarea traficuluiPoate ca unul dintre cele mai importante elemente ale SEO-ului este cuvantul-cheie. SEO de succes se bazeaza pe gasirea de cuvinte-cheie care au volum suficient pentru a obtine un profit considerabil in timp ce concurenta este in scadere.

Cu toate acestea, avand in vedere extinderea constanta a internetului, este din ce in ce mai greu sa gasiti acele cuvinte-cheie care aduc succesul competitorilor pe care ii aveti.

Pentru asta sunt folosite instrumente speciale cu ajutorul carora se poate realiza scanarea rapida a listelor de cuvinte-cheie sau generarea acestora cu datele atasate pentru a va indica la ce fel de competitie va puteti astepta. Iata care sunt cateva dintre cele mai bune instrumente pe care le puteti folosi pentru a va spiona concurentii.

Alexa este intr-adevar un punct de baza atunci cand vine vorba de obtinerea de informatii despre site-ul personal si despre site-urile concurentilor. Alexa este un instrument independent care are totusi inca notorietate in ceea ce priveste autoritatea site-ului. Cu ajutorul lui, puteti spiona backlink-urile concurentilor, traficul, cuvintele-cheie si multe altele.

Daca tocmai ati inceput sa va descurcati cu propriul site web, nu este o idee proasta sa aruncati o privire asupra diferitelor site-uri din nisa si sa vedeti daca puteti exploata unele deficiente in favoarea afacerii personale. De asemenea, veti putea gasi cateva strategii cheie de la concurentii pe care ii aveti. Aflati cum castiga acestia traficul si datele demografice pe care acestia le vizeaza. Aceste descopriri se pot dovedi utile pentru propria afacere.

SpyFu este un alt instrument pe care il puteti utiliza in scopul amintit. Indiferent daca utilizati Google Adwords sau doar motorul de cautare organica, veti gasi o multime de utilizari pentru acest program pentru a va ajuta sa va dezvoltati propria strategie. Prin AdWords veti obtine informatii despre cat de mult pot costa anumite cuvinte cheie, ceea ce va ajuta sa va ganditi la un buget inainte de a lua o decizie in necunostinta de cauza.

De asemenea, traficul motorului de cautare organica va va ajuta sa decideti diferitele tendinte de pe piata si sa vedeti daca merita sa va concentrati continutul pe anumite cuvinte cheie pe termen scurt sau lung. Utilizati acest site pentru a verifica diferite nise, cuvinte cheie si chiar pentru a crea experimente care va vor ajuta sa testati diferite tehnici.

Monitor backlinks este una dintre resursele mai noi, dar acest instrument se dovedeste foarte eficient in crearea unei strategii de backlink pentru a va elimina concurenta. Cheia acestui site este ca va permite sa urmariti backlink-urile concurentilor, sa descoperiti link-urile negative si sa scrieti un continut extraordinar daca urmariti ceea ce face concurenta sa nu aiba succes si evitati tocmai acel lucru.

Pozitionarea cuvintelor cheie este imperativa, mai ales atunci cand doriti sa obtineti mai multe backlink bune catre un anumit site. Utilizati acest site pentru propriul avantaj pentru a vedea ce link-uri sunt bune si care sunt rele pentru a sti cum sa invatati din greselile concurentilor si pentru a face lucrurile pe care le fac bine si acestia.

Am gasit toate acestea pe best seo spy tools un site de unde te poti abona la cele mai bune tooluri SEO la cele mai mici preturi.

0 Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.