Cum sa ai un site optimizat seo?

0 Shares
0
0
0

Cum sa ai un site optimizat seo?Testati-va pagina fara activare CSS sau JavaScript

Desigur, cu stilurile CSS si JavaScript putem imbunatati experienta site-ului nostru, insa bunele practici in dezvoltarea web-ului spun ca pagina noastra ar trebui sa fie la fel de navigabila si lizibila fara ca aceste doua limbaje sa fie activate.

De ce este acest lucru atat de important? Pentru ca este o modalitate de a va asigura ca daca un utilizator navigheaza pe site-ul nostru cu tastatura poate face acest lucru in mod optim.

Ganditi-va la utilizator si nu la Google

Algoritmul Google are ca scop recompensarea paginilor care au o buna utilizare si un continut de calitate. Prin urmare, daca ne straduim sa oferim o experienta buna pentru utilizatori si consideram ca continutul pe care il oferim este de calitate, nu trebuie sa ne facem griji de Google.

Dimpotriva, daca ne straduim sa pozitionam bine si Google nu ne pedepseste, este usor sa neglijam utilizatorul sau sa nu ne ocupam de toate detaliile pe care le-am vazut in acest articol.

Testati si analizati

In lumea experientei utilizatorilor nu exista o lege absoluta. Ceea ce poate functiona intr-un singur site poate sa nu functioneze in altul, pur si simplu pentru ca tipul de utilizator sau procentul de dispozitive accesate sunt diferite si, astfel, o serie de exceptii si altele.

Iata de ce luarea in considerare a unor reguli de baza precum cele specificate in acest articol este perfecta pentru a avea un punct de plecare. Dar de aici nu trebuie sa ne conformam, trebuie sa cunoastem utilizatorii nostri si sa incercam sa imbunatatim in mod constant experienta.

Importanta testarii A / B

Un instrument puternic de marea eficienta pentru a imbunatati orice element al paginii noastre sunt testele A / B. Acestea ne permit sa testati modificarile elementelor din blogul nostru, care vor fi afisate aleatoriu la 50% dintre utilizatori si apoi vom vedea daca intr-adevar imbunatatesc sau nu rezultatele.

De exemplu, putem afisa un abonament pop-up la jumatate din utilizatorii in jurul valorii de a avea acces la blog, iar cealalta jumatate va arata inca o jumatate care au citit articolul, astfel incat sa puteti gasi date despre care dintre cele doua optiuni este mai buna.

Dar vom face o greseala daca ne oprim aici. Ce se intampla daca va aratam cand ati terminat articolul? Ce se intampla daca aratam bine atunci cand ajungem la blog si in cazul in care inchidem ferestrele pop-up pe care le aratam in mijlocul articolului? Cel mai bine este sa folosesti un pachet ca unelte seo achizitionate in grup.

Dupa cum puteti vedea, modurile in care putem incerca sa imbunatatim experienta utilizatorului sunt practic nelimitate, astfel ca testarea, analizarea si retestarea trebuie sa fie o activitate continua in blogul nostru.

Va recomandam sa cititi mai multe despre SEO si sa va orientati astfel incat lucrurile sa mearga bine in mod constant pe site. Un SEO realizat corect este o solutie optima pentru orice inseamna continut de calitate si site bine indexat de Google. Chiar si cand nu aveti fondurile necesare pentru a lasa profesionistii sa se ocupe puteti incerca sa oferiti continut de calitate singuri.

 

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like