Cum sa dai batranului tau Passat o viata noua

0 Shares
0
0
0

Masinile nu mai sunt de multa vreme acele lucruri pe care sa le repari la nesfarsit, ajutat de vecini in fata blocului. Astazi, ritmul in care evolueaza tehnologia, dar si exigentele in ceea ce priveste poluarea si reducerea consumului de carburant au condus la un anumit comportament al posesorilor de autoturisme care face ca o masina sa fie considerata veche dupa 5-6 ani sau chiar mai putin.

Sunt totusi, mai sunt o serie de marci si modele de autoturisme despre care am putea spune ca nu se demodeaza niciodata. In aceasta categorie s-ar putea incadra si modelul VW Passat, considerat multa vreme un etalon al masinii germane de calitate. Chiar si astazi, un autoturism bine intretinut, se comporta excelent pe sosea, in ciuda faptului ca vorbim despre un model aparut cu circa 15 ani in urma.

Stabilitate in trafic, putere satisfacatoare a motorului, plus un confort sporit in habitaclu fac din modele precum VW Passat una dintre cele mai ravnite masini de e piata. Unde mai pui faptul ca, aducandu-i cateva imbunatatiri, ai putea lua si astazi un pret bun pe el.

Unde gasesc Navigatie Passat B6

Una dintre modalitatile prin care ai putea creste valoarea masinii tale este si dotarea cu un sistem de navigatie. Acestea se gasesc astazi pe site-uri specializate, care iti pot oferi dispozitive perfect compatibile cu modelul tau de autoturism. Prin urmare, poti sta fara griji acum, caci modelul tau de Navigatie Passat B6 este acum disponibil pe platformele specializate online, de unde il poti achizitiona la cele mai competitive preturi.

Este important sa stii insa cateva detalii despre modelul tau de masina si despre functiunile de care ai nevoie pe o astfel de consola. Aceasta in conditiile in care un model de Navigatie Passat B6 poate fi achizitionat la preturi mai mult decat avantajoase, de pana intr-o mie de lei, dar sunt modele care pot ajunge si la doua sau trei mii de lei.

Functiuni complexe

Principala functie a unui sistem de navigatie este cea de orientare in trafic. Din acest punct de vedere, putem sune ca sistemele de navigatie auto disponibile pentru modelul tau de Volkswagen iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu sa ajungi cu bine la destinatie. Harti actualizate periodic, plus un semnal internet si localizare prin satelit iti vor oferi autonomia de care ai nevoie in trafic, fara a avea nevoie de copilot sau de cineva care sa iti deblocheze telefonul atunci cand esti la volan.

Spunem aceasta intrucat multe dintre functiile pe care le gasesti e o consola de navigatie auto le gasesti si e telefonul mobil. Diferenta este ca pentru telefon iti trebuie suport special de prindere, care iti poate crea dificultati de accesare sau de vizualizare a imaginilor, dat fiind unghiul diferit de inclinatie al ecranului.

Din acest punct  de vedere putem spune ca o consola auto prezinta unele avantaje, in sensul in care aceasta este montata in bord, in locul sistemului audio obisnuit, fara butoane suplimentare si fara modificari ale bordului sau instalatiei electrice.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.