Din ce sunt facute foliile de protectie

0 Shares
0
0
0

Din ce sunt facute foliile de protectie
Daca vrei sa iti cumperi o folie sticla iPhone iti prezentam cele mai bune materiale din care pot fi facute foliile de protectie. Pentru cele mai multe persoane telefonul este un obiect la care se poate vorbi, un obiect util care de foarte multe ori este uitati intentionat sau involuntar, acasa. Persoanele care au fost nevoite sa invete mai mult despre telefoane au devenit brusc foarte curioase cu privire la ele si curiozitatea a devenit tot mai mare in incercarea de a gasi cele mai optime solutii prin care pot fi protejate.

Informatiile din acest articol provin de la experti din domeniul telefoanelor mobile. Recomandarea noastra este sa analizati cu atentie toate telefoanele pe care le mentionam pentru a putea face totul ca la carte in ceea ce priveste protectia dispozitivului iPhone pe care il detineti, cu scopul de a va bucura o perioada cat mai indelungata de el.

Toti isi doresc foarte mult un telefon inteligent cu ajutorul caruia sa faca cele mai frumoase poze si astfel cei mai multi ajung la iPhone de care in final se declara foarte multumiti.

Iphone este un telefon foarte bun si se poate folosi pentru o gama foarte variata de functii nu doar pentru fotografiat si pentru vorbit. Din motivul acesta si materialele din care sunt facute foliile sunt atat de variate pentur a oferi o multime de alternative fiecarei persoane care isi cauta un obiect de protectie. A alege folia potrivita se poate dovedi o mare provocare tocmai datorita pietei foarte ofertante si multitudinii de posibilitati. Daca treci peste caracteristicile lor specifice ai doua mari tipuri de folii: cele din plastic si cele din sticla. Pasticul poate fi si el de asemenea de mai multe tipuri: poate fi vorba de PET sau de TPU.

Daca ai vazut pana acum folii foarte subtiri din plastic care acopera ecranele cel mai sigur ca era vorba despe un PET film. Acestea sunt de cele mai multe ori ieftine si sunt foarte bune in cazul in care telefonul tau este ieftin sau este foarte vechi. El iti va proteja ecranul numai pentru zgarieturile mici si nu implica un impact major sau zgarieturi foarte serioase.

Tpu reprezinta un plastic ceva mai imbunatatit din punct de vedere chimic cu mai multe proprietati cum este si rezistenta la zgarieturi si are o elasticitate foarte buna si o buna rezistenta la grasimi si la ulei avand si o duritate foarte mare. Pentru ca este un material elastic face ca toate zgarieturile fine sa se absoarba singure. Materialul se poate deforma foarte usor in timpul unui impact ceea ce nu va fi deloc bine.

TPU reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc sa aiba o rezistenta buna la impacturi usoare si la zgarieturi. Pretul poate fi putin mai mare decat la PET insa nu doar ca aceste huse iti vor proteja ecranul ci au si potentialul de a se vindeca singure de cele mai multe zgarieturi care sunt in general superficiale. Acest gen de folie se mai numeste si smart protection.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.