iPhone 7 Plus – smartphone-ul pentru care Apple trebuie sa mai taie din pret

0 Shares
0
0
0

iPhone 7 Plus - smartphone-ul pentru care Apple trebuie sa mai taie din pretIn timpul lansarii Apple iPhone 7, Phil Schiller a enumerat in mod explicit 10 moduri in care cele mai recente telefoane reprezinta imbunatatiri ale predecesorilor lor.

El a insistat pe camera imbunatatita, o putere suplimentara, o viata mai buna a bateriei si decizia “curajoasa” de a scoate mufa pentru casti (jack-ul de 3.5 mm). Pentru huse iPhone de cea mai buna calitate, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Schiller nu a mentionat totusi ca dimensiunile sunt identice cu ale lui iPhone 6S; Nu puteti incarca telefonul in timp ce ascultati muzica si software-ul nou nu este unic – aproape toata lumea poate descarca iOS 10 pentru modelele mai vechi.

Nu mai vorbim de faptul ca cele 10 noi caracteristici vor costa clientii o suma de 1.000 de lire sterline pentru modelul high-end Plus, daca doresc sa faca upgrade. Deci, Apple a impins fanii prea departe sau sunt telefoanele demne de acest pret?

Proiectare si design.

IPhone 7 simplu este cel mai similar dintre cele doua telefoane, cu predecesorul sau. Dimensiunile sunt identice, dar iPhone 7 este mai usor decât 6S – 138g fata de 143g. IPhone-ul 6, prin comparatie, este mai subtire si mai usor decât atât la 6.9mm (fata de 7.1mm) si 129g.

Atât iPhone-ul 6S, cât si iPhone 7 au camere de 12MP in spate, dar aparatul de fotografiat din fata al lui iPhone 7 a fost modernizat de la un senzor de 5MP la unul de 7MP. Banda de antena a fost mutata in partea de sus a iPhone 7 si, bineinteles, mufa pentru casti a fost scoasa, lasând portul Lightning si adaugând difuzoare stereo.

Difuzoarele sunt un plus de bun venit, imprumutate de la cei de la HTC, si este o imbunatatire notabila atunci când asculti muzica sau vizionati videoclipuri fara casti. Lipsa unui jack pentru casti, pe de alta parte, este un mare inconvenient. In afara de comentariul Apple despre decizia de a fi “curajos”, firma subliniaza ca a facut schimbarea deoarece ascultând muzica prin portul Lightning, imbunatateste calitatea.

Da, dar este marginal. In plus, aceasta imbunatatire marginala nu contrabalanseaza faptul ca trebuie sa transportati in permanenta un adaptor, acest adaptor adauga un volum semnificativ castilor atunci când este conectat si nu puteti asculta muzica si sa incarcati telefonul la acelasi timp.

Este putin probabil sa fiti dispusi sa faceti acest lucru de multe ori, dar asta nu scuza acest lucru. Cu mufa pentru casti scoasa, exista mai mult spatiu pentru o baterie mai mare (1960mAh fata de bateria de 1715 mAh a iPhone 6S) – o imbunatatire necesara – si motorul taptic, mai putin necesar.

Acest motor taptic inseamna ca butonul traditional de Home este inlocuit de un senzor tactil care raspunde cu o vibratie când il apasati.

Acest lucru este destul de neobisnuit, dar odata ce va veti obisnui, va functiona destul de eficient si rapid. Se simte similar cu utilizarea unui controler PS4 sau Xbox, dar este mult mai subtil si nuantat. Poate constitui un plus, atunci când folositi anumite aplicatii, dar este de fapt putin mai mult decât atât.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.