Magazinul Profi din Campia-Turzii nu are toaleta pentru clienti!!!

0 Shares
0
0
0

Magazinul Profi din Campia-Turzii nu are toaleta pentru clienti!!!

Astazi mi s-a intamplat ceva ce nu credeam posibil in epoca asta, intr-o tara europeana si cu pretentii in ceea ce priveste dreptul consumatorului. Am plecat pe jos cu fetita mea de 4 anisori, Delia, de la blocuri pana la magazinul Profi din Campia Turzii sa mai facem putina miscare prin frumosul nostru oras si sa evitam putin rata de poluare a planetei noastre dragi!

Pana aici nimic anormal, de fapt ceva frumos si recomandabil pentru noi toti sa facem putina miscare si sa ajutam atat cat putem mediul inconjurator! Promit sa o mai fac!

Ajunsi la Profi, am inceput sa punem in cos niste fructe cand deodata Delia a venit la mine cu ochii bulbucati spunandu-mi ca trebuie sa faca “pisi” urgent! Am certat-o putin ca de ce iti vine asa deodata, fara sa ma gandesc ca ea micuta nu avea avea nici o vina : pana la urma e o fetita micuta si draguta de doar 4 anisori. Realizand pe loc gravitatea faptei m-am adresat unei casierite brunete cu parul prins in coada pe spate intreband-o “daca au toaleta si unde este aceasta?”.

Raspunsul a venit sec si spre disperarea mea negativ, cu o amabilitate iesita din comun doamna sau domnisoara respectiva mi-a aruncat sec : ” NU AVEM TOALETA PENTRU CLIENTI, DOAR PENTRU ANGAJATI”!

Nu imi venea sa cred ca in secolul asta in anul 2014, in plina Uniune Europeana cu norme si texte pompoase despre drepturile omului si consumatorului un magazin de tip supermarket nu are o banala “buda” pentru clienti. Este de-a dreptul strigator la cer!

Insa disperarea situatiei de moment nu mi-a permis o analiza in detaliu a situatiei si am intrebat inca odata casierita mult mai rugator decat prima oara : “si eu ce sa ma fac?”. Raspunsul a fost extrem de amabil si binevoitor si de data aceasta ” nu este problema mea“! Va vine sa credeti?

Pana la urma am fugit cu Delia la Penny Market, unde am intrat in tromba intreband de toaleta iar un gardian amabil ne-a spus imediat cum sa ajungem la ea! Si in sfarsit am respirat usurati….

Revenind la Profi ma intreb care sunt legile europene sau romanesti care le permit sa functioneze fara o toaleta adecvata? Apoi ma intreb cum o doamna sau domnisoara atat de nesimtita si prost crescuta lucreaza in comert,  in “relatii cu publicul”, mai ales ca sunt sute de doamne si domnisoare mult mai simtite care probabil nu au servici la noi in oras!

Apoi ma intreb cum de Penny Market are toaleta si vecina de la Profi nu? Or fi legi diferite care se aplica celor doua!

Nu pot sa va raspund la aceste intrebari dar promit ca voi face o plangere la protectia consumatorului, precum si la Directia Sanitara sa vedem ei ce parere au! Nu este normal sa mai avem astfel de experiente in anul 2014 intr-o tara membra UE deja de multi ani!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.