Nu e frumos domnule primar Hanga!

0 Shares
0
0
0

nu e frumos domnule primar Hanga

Zilele Orasului sunt intotdeauna, pentru politicienii locali un prilej bun de a-si face putina “campanie” de imagine si de a arata celor multi care e mai tare si mai “smecher” prin localitate. Nu e suparare, toti o fac si la noi si la altii… mai mari si mai bogati..

Singura problema e ca aceasta campanie si “baie de multime” sa se faca in termeni frumosi si decenti, si cu cat mai multa verticalitate posibil.

Uitandu-ma prin filmarile de la eveniment de prin ziarele locale mi-a sarit in fata un mic filmulet postat de Turdanews, de catre fostul meu coleg de breasla Gelu Florea, pe care il salut cu bucurie si prietenie! In acest filmulet, pe care o sa il puteti vedea mai jos, domnul primar Radu Hanga, prezinta pe scena festivalului invitatii la aceste sarbatori minunate ale orasului nostru.

Pana aici, veti zice totul este in regula! Asa si este! Dar va rog sa il vizualizati cu mai multa atentie! Ii prezinta pe domnul Lapusan, mare om de stat , membru de vaza al Psd, etc…. iar cand ajunge la viceprimarul orasului Dorin Lojigan… nu ii pronunta nici macar numele si zice asa : “Domnul viceprimar … nu mai trebuie sa vi-l prezint, il cunoasteti foarte bine. Este alesul nostru, este prezent aici!”!!!

E clar ca era prezent acolo, doar il vedeam toti! 🙂 Interesant este in discursul de prezentare al invitatilor cum isi pierde domnul primar Hanga entuziasmul debordant cand ajunge la d-l Lojigan! Pana atunci primii doi, membrii mari ai PSD erau mari oameni de stat, extraordinari si plenipotentiali, ceva de speriat, iar viceprimarul nostru era doar ” prezent aici” .

Acest fapt dovedeste inca o data lipsa crasa de diplomatie politica a primarului nostru. Probabil si faptul ca vine dintr-o lume care l-a invatat de mic ca ” cine nu e cu noi e impotriva noastra”, si anumite lucruri nu mai pot fi schimbate fiind scrise in codul genetic de prea multi ani!

Este de notorietate deja antipatia domnului primar Hanga si a apropiatilor sai fata de viceprimar, si faptul ca a facut un scop in sine din incercarea de a-l schimba din functie, dar chiar si asa putina decenta si bun simt nu fac niciodata rau!

Si eu care credeam ca am votat primar si consilieri sa se gandeasca la noi, sa nu doarma noaptea ca nu avem noi locuri de munca! Sunt pueril, stiu …. mai important e sa il demitem pe viceprimar si sa fie doar de-ai nostrii! Cred ca trebuie trecut in fisa postului la atributele primarului un nou punct : – incercari continue de a-l demite pe Lojigan, ca sa aiba si justificare a timpului folosit in acest scop! E o idee nu ? 🙂

Doar atat de la un site online care NU IA BANI de la PRIMARIE si de la absolut nimeni: “Nu e frumos domnule primar Hanga!”

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.