OFL Campia Turzii aduce bucurie

0 Shares
0
0
0

1

Momentul sărbătorilor de iarnă este magic și emoționant pentru că poartă cu sine bucuria de a dărui și de a fi astfel mai aproape de cei lângă care trăim. Ele ne aduc aminte că fiecare dintre noi rămâne copil în străfundurile sufletului său, indiferent de vârstă și poartă în lume un mesaj de iubire, de pace și generozitate.

PNL Câmpia Turzii s-a implicat încă o dată într-o acțiune caritabilă menită să aducă un zâmbet pe fața copiilor defavorizați din municipiul nostru. Organizația de Femei a PNL Câmpia Turzii a adus azi un strop de bucurie în sufletele copiilor de la Centrul de Zi ”SPIRIDUȘII”. Doamnele liberale au ales să transmită bucuria acestor zile și l-au însoțit pe Moș Nicolae în mijlocul ”spiridușilor” care l-au răsplătit prin zâmbetele lor.

Prin inițiativa caritabilă de azi, susținută de președintele organizației liberale, Dorin Lojigan, și presedintele organizației de femei, Stanca Moga, cărora li s-au alăturat consilierii Ioan Varodi și Mihai Pătruțiu, au fost dăruite pachete cu dulciuri și jucării micuților de la Centrul de Zi ”SPIRIDUȘII”.

Dorin Lojigan a declarat la încheierea vizitei: ”PNL Câmpia Turzii a înțeles pentru al treilea an consecutiv să aducă un zâmbet pe fața copiilor defavorizați pe care îi avem în municipiul nostru. Ne bucurăm că am fost cei care am adus acest zâmbet, că Moșul a venit special pentru ei azi.”

Reprezentanta doamnelor liberale, Maria Goga, a întărit acest mesaj: ”Ne bucurăm că am adus un zâmbet copiilor și sperăm să putem face mult mai mult decât am făcut azi.”

Cei aflați azi la Centrul de Zi ”Spiridușii” Câmpia Turzii pentru a se bucura împreună au transmis mai departe această bucurie, și au arătat că le pasă de cei cărora bucuria le este atât de rară.

2

3

4

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.