Probleme des intalnite ale dispozitivelor iPhone 8

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai importanti producatori de telefoane mobile de pe piata, iar dispozitivele sale sunt foarte indragite de catre utilizatori. iPhone 8 de exemplu, este unul dintre cele mai cautate telefoane ale producatorului in clipa de fata.

De precizat insa este faptul ca la fel ca si alte smartphone-uri, si iPhone 8 poate intampina diferite probleme de functionare, si aici nu ne referim doar la cele legate de display iPhone 8. In cele ce urmeaza vom vedea care sunt cele mai es intalnite probleme ale acestor dispozitive.

Problema 1: Crasarea receptorului

Utilizatorii s-au plans de un sunet sau perturbatii la intervale care fac dificila ascultarea apelurilor atat pe FaceTime cat si pe apelurile normale. Iata ce ati putea face pentru a o rezolva:

  • Exista o remediere care este disponibila in versiunea beta 11.1. Cei care au un cont de dezvoltator se pot conecta si apoi incearca sa utilizeze telefonul.
  • Puteti astepta o actualizare de software, deoarece Apple a promis ca o remediere va fi disponibila in curand.

Problema 2: Ecran blocat sau nerecunoscator

Daca iPhone 8 are ecranul blocat sau nu raspunde la Ecranul de intampinare sau la ecranul de blocare, puteti urmari remedierile de mai jos.

  • repornire fortata a dispozitivului va rezolva problema in mod normal. Mai intai apasati si eliberati butonul de crestere a volumului, apoi apasati si eliberati butonul de reducere a volumului. Trebuie sa fii rapid cu ambele gesturi. Dupa aceasta, apasati butonul Repaus / Trezire pana cand vedeti sigla Apple si apoi eliberati-o.
  • Puteti incerca sa tineti apasat butonul Sleep / Wake si apoi glisati la Power Off. Utilizati butonul Alimentare pentru a-l reporni. In majoritatea cazurilor butoanele hardware functioneaza si, daca nu, atunci aceasta remediere va functiona pentru dvs.

Problema 3: App Store se reimprospateaza la fiecare cateva secunde

O alta problema des intalnita la dispozitivele iPhone 8 este ca App Store se reimprospateaza la intervale mici de timp. Exista doua solutii utile in aceasta situatie, iar aici este ceea ce trebuie sa faceti:

  • Accesati Setari> Atingeti numele dvs.> atingeti iTunes si App Store> ID-ul Apple > Deconectati-va. Dupa ce va deconectati, conectati-va introducand detaliile de conectare si apoi incercati sa utilizati App Store-ul.

Pentru cei mai multi, o repornire simpla a rezolvat problema si nu au mai intampinat problema.

Problema 4: iPhone 8 se inchide in mod aleatoriu

Daca dispozitivul iPhone 8 se reporneste la intamplare, puteti incerca sa tineti apasat butonul de reducere a volumului si butonul de pornire impreuna. Acest lucru va reporni telefonul.

Utilizatorii au folosit in mod eficient acest lucru pentru a rezolva problema lor, dar daca veti vedea ca repornirea nediruta a iPhone 8 are loc in repetate randuri, atunci este mai bine sa contactati Serviciul Clienti Apple.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai des intalnite probleme ale dispozitivelor iPhone 8 la nivel mondial. De precizat insa este faptul ca daca au existat asemenea situatii, nu inseamna ca toate dispozitivele iPhone 8 se pot defecta sau pot intampina astfel de probleme. Cele mai multe asemenea dispozitive se comporta exemplar.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.