Probleme pentru iPhone X

0 Shares
0
0
0

Probleme pentru iPhone XLa fel ca pe orice alta piata, si in momentul in care discutam despre piata de telefoane mobile inteligente, trebuie mentionat faptul ca exista producatori de top care scot mereu cele mai performante dispozitive, dar se gasesc si producatori care au telefoane de o calitate indoielnica.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre un brand deja celebru de mai multi ani, datorita faptului ca scoate mereu pe piata telefoane foarte performante, la preturi mari pentru buzunarul oamenilor de rand.

Acest mare producator, este fara doar si poate Apple, care vine in intampinarea utilizatorilor cu cele mai performante terminale iPhone.

Terminalele iPhone, sunt extrem de apreciate de catre utilizatorii din toata lumea, datorita faptului ca au un design mai mult decat frumos, iar specificatiile tehnice de care dispun aceste terminale sunt remarcabile.

Ei bine, trebuie mentionat insa si faptul ca in ceea ce priveste aceste telefoane, nu este totul doar lapte si miere, pentru ca sunt si terminale de la Apple care ajung mai repede sau mai tarziu intr-un service iPhone Bucuresti.

De regula, terminalele iPhone care ajung intr-un service gsm pentru reparatii, intampina mai multe probleme de functionare cauzate de catre neglijenta utilizatorilor, insa sunt si telefoane noi ale acestui brand, care nu functioneaza asa cum ar trebui.

De exemplu, cel mai nou model lansat pe piata de catre Apple, este iPhone X, care a fost asteptat la fel ca si iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, cu sufletul la gura de catre foarte multi utilizatori.

Din pacate insa, aceste terminale, in ciuda faptului ca au preturi piperate pentru oamenii de rand, si ca dispun de specificatii tehnice incredibile, intampina si ele anumite probleme, sau au anumite mici imperfectiuni, care sunt problematice pentru utilizatori.

La fel ca si in cazul oricarui alt smartphone, si atunci cand discutam de exemplu despre un model iPhone X, putem spune faptul ca bateria este o problema considerabila.

Cei de la Apple au ales sa nu creasca capacitatea bateriei pentru aceste modele, si sa ramana la bateriile utilizate si pentru terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Luminozitatea ecranului este o alta problema deja remarcata de catre cei care detin deja un smartphone iPhone X. In ciuda faptului ca terminalele acestea au un ecran super retina HD si un afisaj AMOLED, ecranul telefonului are o luminozitate de doar 625 niti.

Acest lucru este un dezavantaj pentru cei de la Apple, mai ales daca stam sa ne uitam la faptul ca terminalele de la Samsung, iar aici amintim modelele Galaxy S8 si Gaxaxy S8 Plus, au o luminozitate a ecranului de 1000 nits.

In ciuda faptului ca foarte multa lume considera ca a fi telefoanele perfecte aceste modele, se pare insa ca sunt si utilizatori nemultumiti de modul in care arata aceste terminale.

Alti utilizatori nu sunt prea incantati de modul de incarcare rapida al acestor modele, insa dupa cum se poate observa, toate aceste probleme sunt chestiuni minore, si nu afecteaza buna functionare a terminalului iPhone X, iar tu poti alege cu incredere buna comparand un asemenea telefon.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.