Rafturile suspendate de perete – solutii moderne de depozitare, la preturi accesibile

0 Shares
0
0
0

Într-o casă de dimensiuni mari se poate simți nevoie de spații suplimentare de depozitare. Fie că este vorba de prezentarea colecției impresionante de cărți sau a amintirilor culese din lungile vacanțe petrecute alături de cei dragi, este nevoie de un loc special.

Acesta trebuie să se integreze perfect în decor și să aducă un plus de frumusețe întregii locuințe.

Rafturile suspendate de perete sunt soluții moderne de depozitare, extrem de utile atunci când vine vorba de organizarea unei camere. Pe lângă rolul practic, acestea au și un rol estetic, prin designul lor putând contribui la crearea atmosferei ideale.

Etajere și rafturi de perete moderne – perfecte pentru orice încăpere

În timp ce finisajul natural al rafturilor din lemn masiv aduce eleganță unui living, o cutie independentă montată pe peretele unui hol poate oferi unicitate și personalitate încăperii.

Rafturile de perete, datorită multitudinii de modele disponibile în care se găsesc, se fac ideale pentru orice încăpere a casei, de la baie și bucătărie, până la dormitor.

Este important însă să se țină cont ca materialul din care acestea sunt fabricate să fie potrivit, în baie de exemplu, fiind nevoie de etajere care să facă față schimbărilor de temperatură și umidității, iar în bucătărie să permită o întreținere ușoară.

5 etajere moderne pentru case cu personalitate

Cărți sau obiecte decorative cu valoare sentimentală? NORDA a făcut o selecție de 5 rafturi de perete și etajere frumoase, ideale pentru prezentarea acestor obiecte deosebite:

  1. Rafturi albe din lemn PAULOWINA – sunt ideale pentru a scoate în evidență frumusețea unei bucătării moderne în care accentul cade pe natural, fiind ușor de curățat și de întreținut;
  2. Rafturi moderne de living rotunde – confecționate din lemn și cu o formă simplă, dar deosebită, ele vor contribui la crearea atmosferei în camera de zi și vor expune într-un mod unic cele mai frumoase obiecte decorative ale proprietarului;
  3. Etajere pentru cărți cu sertare – ideale pentru camera copiilor, vor dezmorți atmosfera cu desenele amuzante și vor colecționa cele mai frumoase cărți ale copilăriei;
  4. Rafturi metalice simple – sunt extrem de practice, fiind potrivite atât într-un hol îngust, cât și pe balcon spațios sau în baie;
  5. Rafturi de lemn în formă de căsuță, cu desene interesante – au mai mult rol decorativ și pot face orice încăpere banală să capete culoare.

NoRDA – alegerea mobilierului devine o experiență de neuitat

Începută din pasiune pentru designul scandinav, afacerea NoRDA continuă să se dezvolte constant în special datorită clienților mulțumiți, care iubesc simplitatea și frumusețea designului minimalist.

Pe nordashop.ro, singurul magazin online de mobilă și accesorii în stil nordic din N-V țării, se pot găsi produsele ideale pentru o locuință de vis, de la corpuri de iluminat și prize de la Aveva, la vaze de sticlă cu capac metalic perforat de la A Simple Mess, scaune suspendate de exterior de la Broste Copenhagen și suporturi de farfurie din silicon de la Oyoy.

În ceea ce privește categoria rafturilor de perete și a etajerelor moderne, varietatea acestora va face extrem de ușoară găsirea celor mai potrivite astfel de piese de mobilier, iar prețul unui raft de perete poate varia în funcție de material, dimensiuni și producător, calitatea fiind de necontestat.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.