Sfaturi pentru articole de calitate

0 Shares
0
0
0

Redactarea articolelor pentru un site web reprezinta o adevarata provocare, mai ales daca nu aveti foarte multa experienta in acest domeniu. Specialistii in optimizare SEO din Timisoara considera ca este foarte important ca articolele sa respecte o anumita structura, pentru a putea fi usor de lecturat, dar mai ales informative si utile.

De aceea, in articolul de astazi am pregatit cateva sfaturi de care este bine sa tineti cont atunci cand urmeaza sa redactati articolele pentru site-ul dumneavoastra.

Fotografii sau imagini reprezentative

Daca inca sunteti la inceput de drum in ceea ce priveste redactarea de continut, atunci va puteti ajuta de alte mijloace, cum ar fi fotografiile sau clipurile video, care sa ilustreze concis ideea principala a articolului.

In plus, cu ajutorul clipurilor video, utilizatorul va putea intelege mai bine toata informatia expusa, mai ales daca nu puteti transpune in scris o anumita informatie.

In plus, cu ajutorul acestor fisiere, articolul va prinde mai multa culoare, fiind si mai credibil in fata clientului. Insa, nu uitati sa folositi imagini sau clipuri video originale, facute de dumneavoastra si nu imprumutate de pe internet. Astfel, veti oferi clientilor un plus de siguranta, dovedind ca sunteti o firma sau o echipa de incredere. 

Continut lizibil

Inainte de a incepe redactarea propriu-zisa, incercati sa impartiti articolul sau informatia pe care doriti sa o transmiteti in idei principale. Ulterior, alegeti cate o idee si dezvoltati-o in cadrul articolului creat.

De asemenea, pentru a putea fi citit mult mai usor, puteti adauga si cateva subtitluri, astfel incat publicul sa va poata citi postarile mult mai usor si sa ajunga la informatia cautata in timp util, fara prea mult efort.

Mai mult decat atat, optati pentru fonturi lizibile, usor de lecturat, cum ar fi Arial sau Times New Roman. Pentru subtitluri, va sugeram sa alegeti o dimensiune mai mare a aceluiasi font, pe care sa o ingrosati sau sa o subliniati pentru a atrage mai mult atentia.

Continut informativ

Dupa cum am mentionat si la punctele anterioare, incercati ca fiecare articol pe care urmeaza sa il publicati sa fie cat se poate de informativ. Pentru a castiga increderea publicului, este foarte important ca fiecare postare sa contina o informatie noua, astfel incat utilizatorul sa afle ceva nou in urma lecturarii. Mai mult decat atat, inainte de a incepe sa scrieti, verificati ca informatiile pe care urmeaza sa le transmiteti sa fie corecte din toate punctele de vedere.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like