Tastatura Typo2 pentru iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Tastatura Typo2 pentru iPhone 6Tehnologia nu a ajuns inca la nivelul de a produce un dispozitiv mobil perfect. De aceea, atunci cand avem probleme cu iPhone-ul nostru, cea mai inspirata solutie este aceea de a apela la un service iPhone Bucuresti. Un astfel de service iPhone Bucuresti poate sta la dispozitia dumneavoastra daca accesati ServiceGSM.ro.

La fel ca tastatura originala Typo pentru iPhone 5 si iPhone 5S, tastatura Typo2 pentru iPhone 6, disponibila pentru doar 99 de dolari, este conceputa pentru cei care pur si simplu nu se pot desparti de tastatura fizica, in ciuda proliferarii telefoanelor cu touchscreen.

Mai precis, Typo2 se adreseaza mai ales nevoilor fostilor utilizatori de BlackBerry care interactionau zi de zi cu butoanele tastaturii fizice. Daca aceast lucru va caracterizeaza, tastatura Typo2 este o solutie buna, desi exista si unele rezerve.

Design si caracteristici

Typo2 are sectiuni superioare si inferioare care aluneca peste iPhone 6 si se intalnesc la mijloc. Majoritatea carcaselor pentru baterii, precum uNu DX, se potrivesc in acelasi fel. Sectiunea superioara a carcasei in sine este realizata din plastic negru cauciucat si arata destul de greu de definit, cu exceptia stilului tastaturii BlackBerry din partea de jos.

Comparatii

Masurand 6.25 x 2.75 inci (inaltime – latime), Typo2 este putin mai scurta decat lungimea lui iPhone 6 Plus, ceea ce inseamna ca Typo2 aduce iPhone 6 pe teritoriul phablet.

Majoritatea carcaselor au 0.35 inci grosime, cu partea tastaturii iesind in afara aproximativ o jumatate de inci. In ciuda tastaturii, carcasa Typo2 este surprinzator de bine balansata si usoara, cantarind aproximativ 45 de grame.Prin urmare, abia daca veti observa greutatea adaugata la iPhone 6. Partea inferioara a sectiunii din spate a tastaturii este adancita pentru a scoate in evidenta portul de alimentare de pe iPhone 6, portul audio 3.5 mm si difuzorul pentru convorbiri.

Aspectul tastaturii este familiar fanilor BlackBerry, deoarece Typo2 este aproape identica cu cea de pe BlackBerry Classic. Tastele de pe fiecare parte prezinta o usoara inclinare cu numere de pe partea stanga. Aproape fiecare buton este pus la locul potrivit, cu exceptia semnului de intrebare si a celui de exclamare ale caror pozitii sunt inversate, precum si a locului tastelor @, & si underscore.

Partea inferioara a tastaturii Typo2

Unele caracteristici specifice atat ale tastaturii Typo, cat si a dispozitivului Apple includ acel Lock Key, care ajuta la prevenirea apasarii accidentale a tastelor, lumina de fundal reglabila, un indicator de nivel al bateriei si un buton Home pentru iPhone.

Typo2 foloseste propria baterie, despre care compania producatoare sustine ca dureaza pana la 14 zile si care poate fi incarcata cu ajutorul cablului micro USB. Portul micro USB se gaseste in coltul din stanga jos.

Performante

Experienta de tastare este buna, daca nu chiar perfecta. Vom observa ca tastele de pe Typo2 par a fi ceva mai imbunatatite in comparatie cu cele de pe BlackBerry Classic. Tastele de pe Typo2 par a fi mai usoare si mai mici datorita design-ului ingust al lui iPhone 6.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.