Telefoane scumpe sau telefoane ieftine?

0 Shares
0
0
0

Telefoane scumpe sau telefoane ieftine?Telefoanele mobile inteligente, au devenit de mai multi ani o necesitate pentru fiecare dintre noi, astfel ca in momentul in care vrem sa ne cumparam un asemenea dispozitiv, ar fi indicat sa ne indreptam atentia numai si numai asupra telefoanelor care apartin unor branduri de top de pe piata.

In ceea ce priveste telefoanele care apartin brandurilor de top de pe piata, trebuie specificat faptul ca acestea pot avea un pret destul de mare, insa daca stam sa ne raportam si la specificatiile tehnice de care dispun aceste telefoane, atunci cu siguranta se merita sa le cumparam.

Tot in ceea ce priveste telefoanele care apartin brandurilor de top de pe piata, trebuie specificat faptul ca majoritatea utilizatorilor de smartphone, atunci cand au nevoie de un dispozitiv performant, fie isi indreapta atentia spre un model de la Samsung, fie opteaza pentru un model de la Apple.

Este adevarat faptul ca acesti doi producatori de telefoane mobile inteligente scot pe piata numai dispozitive performante, insa cu siguranta mai sunt si alti producatori de top pe piata, asupra carora se merita sa iti indrepti atentia.

De exemplu, iti vei putea indrepta atentia spre modele care sa apartina unor branduri de top precum HTC sau Sony, si te vei putea bucura de un dispozitiv care poate avea specificatii tehnice cel putin egale, daca nu superioare celor de la Samsung sau Apple.

In cazul in care preferi telefoane care sa aiba preturi atractive, sau mai bine spus telefoane din gama medie a performantelor, atunci putem specifica faptul ca dispozitivele unor producatori precum LG, Huawei sau Nokia ti se potrivesc perfect.

Ei bine, vei putea insa opta si pentru dispozitive care detin specificatii tehnice impresionante, insa care datorita faptului ca nu apartin unor branduri de top, au preturi mult mai mici.

Un astfel de exemplu poate fi reprezentat de telefoanele celor de la Allview, care in ciuda faptului ca detin specificatii tehnice remarcabile, nu au preturi deloc mari.

Pe langa faptul ca dispozitivele unui astfel de producator au un pret atractiv, mai trebuie mentionat faptul ca si preturile accesoriilor sau preturile componentelor sunt destul de mici comparativ cu preturile accesoriilor sau pieselor pentru telefoanele altor branduri.

Numai daca stai sa te gandesti la faptul ca un touchscreen Allview de exemplu, este mult mai ieftin decat un touchscreen pentru iPhone sau decat un touchscreen pentru un model Samsung, se merita sa iti alegi un telefon al acestui brand.

Pe langa aceste aspecte, se mai poate aminti si faptul ca telefoanele care apartin acestui brand, au un design remarcabil, asa ca daca iti alegi un model Allview, din toate punctele de vedere ai un smartphone de calitate superioara, la un pret atractiv.

Asadar, ca si o concluzie a acestor comparatii, putem afirma faptul ca se pot gasi si telefoane ale unor branduri nu foarte renumite de pe piata, si care cu siguranta nu au un pret foarte mare, insa care pot sa fie de o calitate superioara, iar aceste telefoane vor fi pe placut utilizatorilor mai mult ca sigur.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.