Tipuri de dispozitive de montare a telefonului mobil in masina

0 Shares
0
0
0

Poti alege un suport telefon auto cu adeziv. Asemenea magnetului, aceste dispozitive se lipesc de bord sau de fereastra frontala. Dar, in loc sa foloseasca atractia electrica, aceste suporturi au un leagan ergonomic mic.

Cele mai multe suporturi sunt ajustabile si se potrivesc majoritatii telefoanelor ca o manusa, dar avand in vedere dimensiunile variate ale telefoanelor in ultima vreme, asigurati-va ca cumparati un suport adecvat pentru telefonul mobil.

Daca conduceti o masina, nu ar trebui sa utilizati telefonul. Au spus specialistii asta, nu noi. Din pacate, aproape nimeni nu asculta acest sfat, inclusiv eu.

Deoarece hartile trebuie sa fie vizualizate, podcast-urile trebuie sa fie redate, mesajele text trebuie sa fie privite (dar nu raspunde niciodata, daca nu sunt prin voce) si asa mai departe.

Dar sa recunoastem asta: este periculos.

Este foarte greu sa nu folositi telefonul in timp ce conduceti. Dar nu este greu sa fii putin mai inteligent in privinta asta, ceea ce incepe cu montarea telefonului pe tabloul de bord sau pe parbriz.

Si lasa-ma sa spun doar ca exista opt milioane de optiuni. Mai jos am completat o parte din ele, cu argumente pro si contra pentru fiecare tip.

Suportul universal pentru parbriz si bord

Aproape cu siguranta ati vazut aceste locuri din masina: cupa de aspiratie si / sau suporturi adezive cu leagane care tine telefonul in pozitie.

Sfatul meu este sa va indepartati de suporturile de parbriz, deoarece acele cupe de aspiratie de obicei nu raman in picioare pentru totdeauna – si ultimul lucru pe care il doriti este ca telefonul dvs. sa se prabuseasca pe bord atunci cand faceti o intoarcere brusca sau cand franati brusc.

Asigurati-va ca tabloul de bord este foarte curat inainte de a atasa aceasta montare detasabila.

In plus, suporturile pentru parbrize cu brate lungi au tendinta de a se invarti foarte mult, mai ales cu telefoane mai mari. Acesta este un alt motiv pentru a cauta un alt tip de suport de telefon. (Daca aveti nevoie de inca unu motiv: unele state au legi care interzic orice lucru montat pe parbriz.)

O optiune buna: acest suport de telefon Mpow universal, cu un pret foarte mic. Se bazeaza pe o banda puternica, lipicioasa, care se poate fixa pe tabloul de bord si are un brat telescopic in cazul in care aveti o linie foarte adanca.

Suportul incarcat poate contine telefoane de aproape orice dimensiune si exista un buton de eliberare rapida care permite extragerea usoara.

Suporturi pentru sloturi CD

Un suport pentru smartphone-uri cu sloturi pentru CD-uri, cum ar fi acesta din Ipow, ar putea fi o alternativa buna la o montare dash – dar numai daca slotul pentru CD-uri este aproape de partea superioara a liniei.

Amintiti-va CD-urile? Acele lucruri pe care le-ai folosit odata pentru a asculta muzica? Daca masina dvs. are un player CD care se afla cel mai adesea in stare latenta, puteti pune slotul la o buna utilizare, transformandu-l intr-un punct de montare a telefonului mobil.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.