World of Guns: Gun Disassembly – cel mai popular joc tehnic

0 Shares
0
0
0

World of Guns: Gun Disassembly - cel mai popular joc tehnicȘtiți cum funcționează interiorul Minigun-ului unui Terminator? Încercați World of Guns: cel mai realist simulator 3D de arme de foc din lume (și alte lucruri, de la tancuri la mașinile de timp DeLorean).

Aflați ce face ca pistolele, puștile, mitralierele și piesele de artilerie legendare să bifeze … Aveţi ocazia să vizualizaţi demontarea şi modul or de operare pe un simplu display iPhone.

CE ESTE LUMEA ARMELOR?

Un joc free-to-play și o enciclopedie interactivă, care simulează arme de foc reale în 3D. Aici, poți să urci literalmente în interiorul unei arme și să-i înțelegi funcționarea; tăiați-l în jumătate, încărcaţi, armaţi şi trageţi, daţi o viteză mai redusă  și, în cele din urmă, dezasamblați-l complet și puneți-l din nou (contra cronometru, dacă doriți).

WoG recreează meticulos exemple istorice și moderne de geniu al designerului de arme de foc – de la un mic pistol Liberator la un tunul antiaerian FlaK 88 de 71 de tone . Are atât arme legendare din Războiul Mondial, cât și modele rare pe care chiar și muzeele se străduiesc să le găsească. World of Guns pune 200 de ani de istorie a armelor de foc într-un singur joc video elegant, captivant.

211 MODELE ȘI 26 200 PIESE

Aici aveți garanția că veți găsi ceva care să vă capteze interesul:

 • Glock, P90, M4 și Tavors elegante și moderne
 • arme pline de istorie precum Colt SAA, puştile Garand și Lee-Enfield
 • un vast arsenal de arme din blocul sovietic, de la diverse AK-uri la cel mai rar VSS Vintorez
 • un pistol elegant de buzunar sau un Minigun M134 care dezlănţuie o furtună de gloanţe
 • o puşcă Ruger .22 sau o armă anti tanc „Boys” calibru 20mm.

WoG nu acoperă numai cele mai importante modele din istoria armelor de foc, ci și cele mai populare  precum Desert Eagle și SPAS-12.

TONE DE MODURI DE JOC ȘI CARACTERISTICI

Fiecare model include:

 • moduri de învățare a operației, manipulării și dezbrăcării câmpului;
 • modul de armură unde puteți dezasambla complet arma de foc;
 • moduri de joc temporizate, inclusiv un mod hardcore și un tabel cu scoruri mari.

Puteţi vedea pe display iPhone fiecare detaliu cu camera complet controlabilă, funcția de raze X stratificată și un mod Cutaway, împreună cu controlul complet al timpului, inclusiv o funcție de încetinire până la 50x. Veți vedea chiar gazele curgând în interiorul unui bloc de gaz!

Jocul prezintă și:

 • 10 polite de tragere cu obiective cronometrate (de la Glocks la RPG-7s)
 • modul de vopsire care vă permite să creați piei de armă personalizate
 • mini-jocuri și teste cu premii XP

REALISMUL  NEEGALAT

World of Guns a fost folosit ca un tutorial de către armatori, forțe de ordine și  chiar personal militar. Pentru a crea fiecare model, echipa noastră își petrece luni examinând armele, fotografiile, planurile și documentele reale.

Fiecare parte din sute funcționează într-un mod corect din punct de vedere fizic – exact așa cum se întâmplă într-un lucru real. Există câteva modalități de a înțelege diferitele acțiuni și sisteme ale armelor de foc la fel de clar.

Faptul că aveţi la dispoziţie acest amestec de muzeu, enciclopedie şi animaţii pe al dvs. display iPhone, îl fac, după părerea mea, cea mai bună alegere.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.