Alegerea unei lanterne profesionale

0 Shares
0
0
0

Alegerea unei lanterne profesionale
Desi lanternele care se poarta pe cap sunt demodate de ceva vreme, lanternele sunt o alegere perfecta ori de cate ori e de preferat sa avem o lumina de mana in diverse situatii. Noi va recomandam sa nu faceti economie si sa va cumparati lanterne profesionale.

Oricand aveti nevoie de cea mai puternica sursa de lumina portabila care este disponibila pe piata e recomandat sa va cumparati lanterne.

De asemenea puteti sa alegeti lanterne si atunci cand sunt foarte importante dexteritatea si precizia in controlul luminii, cand aveti nevoie de o capacitate de semnalizare luminoasa, cand aveti nevoie de capacitatea de a asambla sursele de lumina pentru a face diverse actiuni si taskuri.

Avansul tehnologiei LED light emitting diode, sau eficienta tot mai mare a bateriilor sau a acumulatorilor, si au dat nastere unor lanterne tot mai mici, mai performante si mai compacte, prin comparatie cu cele care existau acum cativa ani.

Exista si factori cheie pe care noi va sugeram sa ii comparati in momentul in care vreti sa alegeti o lanterna. Acestia sunt tipul de baterie folosita si durata de functionare in urma unei incarcari complete, puterea de iluminare si marimea si greutatea lanternei.

Lanternele pot sa aiba preturi cuprinse intre 20 de dolari si 300 de dolari si cu toate astea, pot sa aiba aceleasi dimensiuni. In acest caz va veti intreba care sunt diferentele dintre ele. Luminozitatea sau puterea de iluminare sunt in mod sigur cele mai importante dintre ele.

O lanterna foarte scumpa este probabil mai puternica in legatura cu capacitatea ei de a ilumina utilizand un bulb luminos avansat, lentile de calitate foarte buna si o tehnologie a circuitelor din interior mult mai buna.

O baterie care se poate incarca sau un acumulator  poate sa presupuna si costuri mai ridicate pentru cumpararea unei lanterne.

De asemenea, daca o lanterna in cauza va respecta standardele inalte de calitate sau de eficienta, asa cum este rezistenta sporita la impact, rezistenta buna la apa, o disipare foarte eficienta a caldurii si moduri multiple de functionare ce pot sa fie selectate  accesand o interfata cat mai moderna si sunt si cazuri in care pot sa fie chiar si cu un display incorporat, dar vor avea preturi ceva mai mari.

Lanternele cu display incorporat  sunt ceva mai scumpe decat cele normale, care are doar un singur mod de functionare si se utilizeaza numai pentru uz normal. In cazul in care v-ati decis totusi sa cumparati lanterne orice tip ati alege verificati si urmatoarele aspecte.

Cum functioneaza butonul de oprire pornire. Poate sa fie impins usor in compartimentul lanternei? Daca planuiti sa utilizati lanterna in medii reci cat de usor puteti sa apasati butonul in momentul in care aveti manusi pentru protectie?

Lanternele par durabile sau sunt suficient de usoare in functie de nevoile pe care le aveti? Cum se simte lanterna in mana?

Cum se schimba bateriile si e nevoie de alte instrumente pentru a schimba bateriile?

Pentru a testa performantele diferitelor lanterne, este pus la punct un standard ANSI FL? Standardul acesta de calitate este facut special pentru industria care produce lanterne.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.