Alternative decorative de plante pentru persoanele alergice la polen

0 Shares
0
0
0

Alternative decorative de plante pentru persoanele alergice la polenDaca exista o tendinta care a ajuns sa se transforme in obicei aceasta este aceea de a avea plante decorative la domiciliu. La urma urmei, pe langa faptul ca sunt frumoase, ele ajuta la oferirea unei atmosfere cu totul speciale oriunde. Cu toate acestea, persoanele care sunt alergice la polen ajung adesea la ce tipuri de plante pot avea acasa si despre asta vom vorbi in postarea de astazi.

Prin urmare, daca sunteti pasionat de plante decorative, dar, din pacate, suferiti de alergie la polen, nu va faceti griji. Astazi vom vorbi putin mai mult despre alternativele plantelor decorative pentru persoanele alergice la polen.

Cactusi

Primul nostru sfat de plante ornamentale pentru persoanele alergice la polen este acesta, care este mai mare ca niciodata: cactusul. In plus fata de faptul ca este frumos, cactusii pot fi gasiti in diferite dimensiuni si forme, ceea ce il face perfect pentru gradina decorativa.

De asemenea, este foarte usor de ingrijit. Tot ce trebuie este o multime de soare si este udat cel mult o data pe saptamana. Perfect pentru persoanele alergice la polen, nu-i asa?

Lalele

Cei care nu s-au indragostit niciodata de frumusetea unei lalele cu siguranta nu cunosc frumusetea acestei flori. Fiind gasite in diferite forme si culori, lalele sunt o alternativa excelenta de plante decorative pentru persoanele alergice la polen.

Pentru a avea grija de lalele, de asemenea, nu necesita mult efort. Deoarece aceste plante provin din regiuni mai reci, puteti adauga o pietricica de gheata in apa folosita pentru a opri udarea. De asemenea, pentru a va asigura ca acestea sunt intotdeauna proaspete si frumoase, asigurati-va ca sunt tinute in medii foarte aerisite.

Orhidee

Frumoase si perfecte pentru a alcatui decorarea celor mai variate medii, orhideele sunt cunoscute pentru forma diferentiata a florilor lor, in special pentru cei pasionati de flori. Si, daca sunteti pasionat de plante decorative, dar aveti o alergie la polen, nu va faceti griji. Orhideele au un indice de polen foarte scazut, care este inofensiv pentru alergie.

Pentru a avea grija de orhidee dvs., le puteti pastra in ghivece – care sunt o optiune excelenta pentru acest tip de plante. Oh, si nu uitati: orhideele trebuie udate in mod regulat, dar fara a exagera, astfel incat sa nu riste sa moara.

Trandafiri

Asta e exact ceea ce tocmai ati citit. Trandafirii sunt optiuni excelente de plante decorative pentru cei care sunt alergici la polen. Pe langa faptul ca sunt extrem de frumosi, desigur. Pentru a va pastra trandafirii intotdeauna frumosi, aveti grija sa pastrati udarea zilnica pana cand apar frunzele (in cazul in care ati plantat tufa de trandafiri in timp ce ea este inca tanara).

Cel mai indicat este ca iarna sa va udati trandafirii doar o data pe saptamana. Insa in timpul verii ar trebui sa fie udate cel putin de doua ori pe saptamana. Oh, si cele mai potrivite pentru persoanele alergice la polen sunt trandafirii cel mai putin mirositori.

Brazi artificiali

Acestia sunt o alegere foarte buna deoarece nu pastreaza polenul de la florile din jurul lor fiind o alegere potrivita, vezi mai multe pe BraziCraciun.net.

Desigur cel mai bine este sa va asigurati intai de la medicul dumneavoastra de familie care o sa va spuna exact daca puteti sau nu sa profitati de aceste plante mentionate mai sus dar noi suntem pozitivi ca o sa fie in regula.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like