Aplicatii si jocuri din care ai de invatat

0 Shares
0
0
0

Aplicatii si jocuri din care ai de invatatFie pentru ati facilita existenta academica sau vitala, trebuie sa arunci o privire la una sau doua. In functie de locul in care flounder exista diferite tipuri de aplicatii pentru a teajuta sa o faci. Daca insotestisi studiul muzicii perfecte, o ai. Iata cele mai bune aplicatii pentru studiu:

Antreneaza mintea

Lumosity

Lumosity are mai mult de 25 de jocuri cognitive pentru tine de a dezvolta creierul mic inainte de a intra in studiu. Daca practici un pic in fiecare zi, vei vedea ca absorbi totul mult mai repede.

Fit Brains Trainer

Paul Nussbaum are doua lucruri: unul dintre cei mai buni neuropsihologi americani si creatorul Fit Brains. Nu mai e nimic. In Fit Brain vei gasi mai mult de 360 de jocuri de agilitate mentala, concentrare, memorie… Vei putea sa-ti compari realizarile cu alte persoane de acelasi sex si de aceeasi varsta. In plus fata de aplicatie, are si o versiune web.

NeuroNation

NeuroNation isi personalizeaza cele peste 23 de exercitii pe baza potentialului nostru. De asemenea, ne permite sa comparam rezultatele noastre cu alte persoane care utilizeaza aplicatia. Un mic exercitiu mental pe zi si concentrarea, memoria, inteligenta si rezultatul testului iti vor multumi.

Peak

Peak ofera o experienta care depinde de scor. O echipa de oameni de stiinta care sunt experti in educatie si neurostiinte aproba analizele cognitive ale aplicatiei prin harti ale creierului si grafice, astfel incat sa stim unde suntem mai slabi.

Evita distragerea atentiei

Rasturnat

Se intampla de obicei ca, atunci cand in cele din urma incepe sa studieze: Ping! Sari peste un comentariu pe Facebook. Flipd blocheaza toate aplicatiile care reprezinta un pericol pentru concentrarea ta. Alege ora la care intentionezi sa studiezi.

Padure

Aceasta aplicatie planteaza o samanta pe mobil care dupa 30 de minute va deveni un copac atata timp cat nu parasesti aplicatia. Daca vointa ta se degradeaza si intri pe Facebook, copacul se va ofili, nu vei putea face asta, nu?

Ajutor pentru studiu

Study Helper, pe langa blocarea aplicatiilor si notificarilor care reprezinta un pericol pentru concentrarea ta. Pentru cei care sunt distrasi chiar si uitandu-se la aplicatia meteo, exista, de asemenea, o stare de spirit mult mai grea care iti blocheaza complet telefonul. Study Helper este atat de dedicat concentrarii tale incat arata chiar statistici despre concentrarea ta.

Verificarea

Checky este o aplicatie care ataca direct adancimile psihologiei umane. Nu blocheaza absolut nimic, functia sa este de a controla timpii in care ne uitam la mobil pentru a ne face sa ne simtim foarte, foarte rau.

Concentrarea creierului

Mult mai relaxat decat restul aplicatiilor. Brain Focus ne permite sa punem timp in fiecare dintre sarcinile pe care le facem in orele noastre de studiu. De exemplu, daca marcam 10 minute pentru cafea, cronometrurile sale ne avertizeaza cand ar trebui sa ne intoarcem la invatat. Click aici pentru inlocuire display iPhone.

 Any.Do

Pe langa faptul ca este o aplicatie pentru ati organiza viata, iti permite sa iei note prin microfon pentru a o transforma in text. Interfata sa este atat de simpla incat vei invata sa nu poti trai fara ea.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.