Avantajele unui apartament la ultimul etaj

0 Shares
0
0
0

Avantajele unui apartament la ultimul etajUna dintre cele mai mari dorinte a romanilor este aceea de a-si cumpara o locuinta, iar multi dintre acestia aleg un apartament.

De ce un apartament? In primul rand pentru ca un apartament este mai atractiv din punct de vedere financiar decat o casa. Apoi, un apartament are o multime de avantaje in comparatie cu o casa.

Cei care locuiesc la casa, au in permanenta cate ceva de lucru pe langa casa, in curte, etc.; in timp ce persoanele care locuiesc la bloc, nu au de efectuat astfel de sarcini. Nu au de udat gazonul sau de tuns iarba, ci cand sosesc de la servici, se pot relaxa.

Un alt motiv datorita caruia este mai avantajos un apartament in comparatie cu o casa, este locatia. Cele mai multe case, mai ales in orasele mari precum capitala tarii, se construiesc acum la periferie, ceea ce pentru multi bucuresteni inseamna sa strabata zilnic orasul foarte aglomerat pentru a merge la servici.

In schimb, cei care isi doresc un apartament, pot opta pentru unul din cele mai noi apartamente de vanzare Domenii, sau isi pot cauta un apartament in Dorobanti, in Herastrau sau in alte locatii din oras.

Pretul este de-asemenea un alt factor decisiv pe care il iau in calcul cei care isi doresc o locuinta noua in capitala. Apartamentele sunt mai ieftine decat casele. Daca mai aducem in discutie si apartamentele de la ultimul etaj, acestea sunt mai ieftine decat cele de la parter si decat cele de la etajele intermediare.

A locui insa la ultimul etaj, vine si cu o serie de beneficii. In primul rand, pretul mai mic, pe care l-am amintit anterior; astfel ca banii economisiti pot fi cheltuiti pentru achizitionarea obiectelor de mobilier pentru fiecare incapere a apartamentului.

Cei care locuiesc la ultimul etaj al unui bloc, au parte de mai multa liniste in comparatie cu cei care locuiesc la parter sau la unul din primele doua etaje. Acesta nu poate fi decat un avantaj, mai ales pentru cei care muncesc noaptea, iar ziua au nevoie de odihna.

Lumina naturala nu patrunde foarte mult in apartamentele de la parter, iar locatarii de la parter sunt nemultumiti din acest punct de vedere. Cei care in schimb locuiesc intr-un apartament de la ultimul etaj al blocului, au parte de lumina naturala, care este atat de importanta chiar si pentru starea de spirit.

Cei care locuiesc intr-un apartament de la ultimul etaj, au avantajul de a nu avea musafiri nepoftiti precum insectele, sau nu au atat de multe insecte in locuinte (tantari, fluturi), precum cei care locuiesc la etajele inferioare. Din acest punct de vedere, apartamentul la ultimul etaj are iarasi un avantaj major.

Nu in ultimul rand, privelistea minunata pe care o au cei care locuiesc intr-un apartament de lux Domenii, la ultimul etaj din bloc, este una impresionanata. Acesta poate fi un alt motiv pentru a alege un apartament in aceasta zona a capitalei, la ultimul etaj din bloc.

Asadar, a locui intr-un apartament la ultimul etaj din bloc, are mai multe avantaje decat ti-ai putea imagina, asa ca nu este o idee rea aceea de a-ti cumpara apartamentul la ultimul etaj.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.