Camera de securitate auto – sfaturi utile

0 Shares
0
0
0

Ce tipuri de camere de securitate pentru masina functioneaza pentru dvs. Alegeti o camera auto DVR sau alt model? Cele mai bune recomandari pentru camerele de luat vederi si sisteme de securitate sunt mai jos.

Sfaturi eficiente pentru prevenirea furtului de masini si a spargerii.

Presupunand ca multi cititori ai acestei postari sunt noi pentru camerele de securitate auto sau cauta o camera video sau sistem de monitorizare buna.

Gasirea camerelor de supraveghere a autoturismelor sau a sistemului care sa va satisfaca cererea sau sa va ajute la buget nu este intotdeauna usoara. Asigurati-va ca ati luat in considerare acesti factori. Va recomandam sa incercati o camera auto DVR full HD ecran 2.7 inch.

Alimentare electrica

In apropierea locului de parcare sau a garajului subteran nu exista intotdeauna o priza electrica. Adevarat.

Sau firele de rulare sunt aproape imposibile pana la locul in care masina este parcata peste noapte.

Bine? Exista cateva alternative.

Ati putea lua in considerare o camera de parcare de securitate, cum ar fi senzorii de miscare baterii alimentate de aparatele de securitate auto, sau camerele solare in aer liber, cum ar fi Reolink Go si Reolink Argus 2.

Sau ia in considerare camerele de supraveghere din masina, cum ar fi spionul auto / camera ascunsa, camera de oglinda, camionul de parcare, camera de interior.

Pentru a viziona videoclipuri sau pentru a primi alerte de miscare atunci cand cineva incearca sa intre in masina, aveti nevoie de conexiune de retea atat pe telefon cat si pe camerele de supraveghere a masinilor.

In timp ce noul trend este WiFi sau internetul nu este intotdeauna accesibil sau destul de puternic in multe cazuri, sa zicem, parcare subterana, garaj detasat, zone de parcare apartament, afara pe strada, pe alee sau pe trotuar.

O modalitate este de a utiliza o camera de securitate celulara, cum ar fi Reolink Go, care functioneaza chiar si fara WiFi.

Sau obtineti o camera de securitate celulara, o cama de vizitare, o cama de vanatoare sau o camera care ruleaza pe reteaua celulara.

Sau utilizati un amplificator de semnal WiFi, de exemplu, extinderea retelei Netgear WiFi pentru a spori semnalul pentru camera de supraveghere a masinilor, cum ar fi camera Reolink wireless de masina.

Poate utilizati camere de supraveghere CCTV sau PoE cu raza lunga de actiune prin rularea cablului Ethernet pe calea de acces, pe usa din fata sau pe garaj. Sunt numeroase situatii particulare care vor dicta modelul de camera ales.

De aceea, o camera de supraveghere a masinilor cu un spatiu de stocare in cloud precum Reolink Go, un sistem de camere DVR sau NVR pentru supravegherea masinilor care inregistreaza 24/7 pe un hard disk sau o camera de securitate auto interioara care inregistreaza o miscare pe o cartela micro SD, server, sau FTP, s-a dovedit a fi de ajutor.

Exista cateva caracteristici care nu trebuie uitate, care sunt utile pentru monitorizarea camerelor video.

De exemplu, o calitate video clara (cel putin 1080p pentru o mai buna identificare), o vizibilitate decenta pe timp de noapte (vizionarea stelelor sau a culorilor de noapte este minunata), detectarea miscarii si alertele, vizualizarea live prin telefon, inregistrarea audio (daca este posibil).

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like