Cand si cum trebuie purificate cristalele?

0 Shares
0
0
0

Cand si cum trebuie purificate cristalele?
Cand cumparam margele din pietre semipretioase trebuie sa le si purificam, sau cel putin asa este recomandat. Va sugeram sa urmati instructiunile de mai jos pentru a purifica pietrele si pentru a le utiliza la adevarata lor valoare.

Cristalele sunt purificate cu scopul de a elimina energiile negative pe care le-au acumulat in timp si desigur, cu scopul de a le incarca iar cu energie pozitiva. Pietrele nepurificate ajung la saturatie si nu mai actioneaza deloc. Este recomandat sa incepem sa ne ocupam de purificarea cristalului in momentul in care il cumparam.

Sunt unele cristale ce nu au nevoie sa fie purificate pentru ca ele se pot purifica singure si altele su ele rolul de a purifica alte pietre.

Cu toate acestea, cele mai multe cristale au nevoie de purificare, si de aceea va prezentam cateva metode cu ajutorul carora veti putea sa purificati cristalele pe care le aveti.

Cele mai cunoscute metode prin care pot sa fie purificate cristalele ar fi sa fie tinute sub un jet de apa sau sa fie puse in boluri cu sare de mare, cu apa sarata sau cu sare marina. Va recomandam sa fiti atenti. Nu trebuie sa utilizati sare de bucatarie. Daca nu aveti apa de mare ori sare marina este si posibilitatea de a fierbe apa si de a raci pentru a lasa cateva ore pietrele in bolul cu apa.

Puteti de asemenea sa ingropati pietrele in pamant si sa le lasati timp de o noapte, dar asta nu se recomanda pentru pietrele care sunt bogate in  fier. Le puteti ingropa sau le puteti lasa pur si simpl la lumina soarelui sau a lunii.

Pentru a purifica cristalele, sunetul de clopotel este cel potrivit. Puteti sa lasati pentru o noapte cristalele dupa ce au fost tinute sub apa fara sa le stergeti, direct in lumina lunii sau sub mai multe clopote amplasate deasupra pietrei.

Cristalele se pot purifica si cu ajutorul unor alte cristale. Tinand cont de natura lor, cristalele se lasa fie la lumina
soarelui dar si in lumina lunii pentru a se purifica. Iata care sunt cateva exemple de pietre pentru care se recomanda sa fie lasate la lumina lunii cu scopul de a se incarca energetic: cristalele de stanci, perlele, piatra lunii, labradoritul si diamantele.

Pentru o purificare mult mai eficienta puteti sa tineti cont si de fazele lunii.

Pietrele care ar trebui lasate la lumina soarelui sunt chihlibarul, piatra soarelui si topazul. Urmatoarele pietre sunt lasate atat ziua dar si noaptea: ametistul, rubinul, granatul, safirul, jadul, etc.

Curatarea si purificarea cristalelor se va face de fiecare data cand simtiti ca este nevoie. In momentul in care vreti sa scapati si de tensiunea interioara, de grija, de boala si de obiceiurile neplacute sau de toate lucrurile negative se recomanda sa tineti in mana dreapta piatra, sa vedeti problemele si apoi sa va ganditi cum sunt ele absorbite de catre piatra, nu uitati ca dupa aceste exercitii mai puternice, cristalele trebuie sa fie iar purificate.

Cristalele se pot cumpara si tinand cont de zodia in care sunteti.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.