Ce este planta de aloe vera?

0 Shares
0
0
0

Ce este planta de aloe vera?Planta de aloe vera este una dintre plantele de crin care cresc in zonele desertice. Doar cateva dintre cele aproximativ 500 de specii diferite de aloe contin ingrediente despre care se spune ca au efecte speciale. In principal se foloseste specia Aloe Vera Barbadensis Miller.

Frunzele carnoase groase ale plantelor de aloe vera sunt fie presate intregi, fie curatate in suc. Sau se scoate pulpa de frunze (gel). Substantele amare si laxative (antraquinone) trebuie sa fie atent separate, deoarece acestea nu trebuie sa fie continute in aliment.

Daca separarea nu este facuta perfect, poate aparea contaminarea cu hidroxiantraquinonele daunatoare. Aloe Vera este oferita sub forma uscata in capsule sau sub forma de suc sau gel.

Care sunt ingredientele din Aloe Vera?

Pana in prezent, in frunzele de aloe vera s-au gasit peste 200 de ingrediente diferite. In principal, acestea sunt mucopolizaharide (mucilagii din carbohidrati), acid salicilic, saponine, antrachinone, vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si alti carbohidrati.

Spectrul ingredientelor este mare, dar concentratiile individuale sunt foarte mici. Multe dintre aceste substante pot fi gasite si in fructele si legumele locale.

Principalele ingrediente active sunt glicozaminoglicanele (acemannan), antrachinonele (nu trebuie incluse in suplimentul alimentar / alimentar), acidul salicilic, saponinele, enzimele, aminoacizii, vitaminele si mineralele.

Cea mai mare parte (aproximativ 99%) din gelul de aloe vera este format din apa. Cantitatea de vitamine este destul de mica. Daca se mentioneaza in special vitaminele, acestea sunt in majoritate vitamine (sintetice) adaugate. Vitamina C este adesea adaugata pentru conservare.

De cele mai multe ori, se cauta aloe vera planta pret atractiv, pentru ca se doreste aceasta sa fie utiizata in diferite tratamente pentru frumusete, iar in continuare veti afla pe scurt unele amanunte foarte interesante.

Cutiile de vitamine

Luati o frunza dintr-o planta mare de aloe vera si taiati-o pe ambele parti. Apoi taiati frunza in bucati de aproximativ patru centimetri latime.

Impartiti fiecare foaie usor orizontal, astfel incat numarul de tampoane sa se dubleze. Scoateti gelul de aloe vera cu un cutit si economisiti pentru utilizare ulterioara.

Lichidul din interiorul frunzelor de aloe vera poate fi pastrat intr-un recipient etans la frigider si folosit de exemplu, pentru a trata arsurile solare, acneea, ranile, cicatricile, muscaturile de tantar sau pielea uscata sau ca o racoritoare racoritoare.

Ser

Amestecati gelul de aloe vera cu un amestecator sau cu un amestec de lapte, cu cateva picaturi de ulei de ingrijire preferat si aplicati serul pe fata sau corp. Aceasta ingrijire naturala face minuni in special pe zonele de piele uscata sau iritata.

Spray racoritor

Amestecati un gel de aloe vera cu apa intr-o sticla de pulverizare si pulverizati pe corp pentru a va racori, sau folositi amestecul ca un spray facial in zilele calduroase, dupa cum doriti.

Crema de maini si de corp

O crema de maini sau de corp auto-amestecata din ulei de nuca de cocos si gel de aloe asigura o piele deosebit de moale. Se amesteca cele doua componente intr-un raport de doua treimi la o treime cu un mixer manual la o masa cremoasa.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like