Ce faci cand ai nevoie urgent de bani?

0 Shares
0
0
0

Ce faci cand ai nevoie urgent de bani?In viata fiecarui om poate exista cel putin o situatie o data in viata cand are o mare nevoie de bani si nu gaseste de unde sa ii ia. Uneori prietenii nu sunt disponibili sau nu vor sa imprumute sume foarte mari nici chiar atunci cand este o chestiune de viata si de moarte.

Daca vrei sa apelezi la banci si alte institutii similare este posibil sa fie nevoie sa astepti ceva iar daca vorbim despre o situatie de viata si de moarte problema este ca nu avem timpul necesar de a astepta. Una dintre cele mai bune solutii este sa mergi la un amanet electronice.

Chiar daca iti suna ciudat si stiai ca amanetul este doar pentru aur si alte metale pretioase, realitatea este ca poti duce la amanet inclusiv electronice, un lucru foarte avantajos pentru tine. Iti recomandam de asemenea sa te prezinti cu produsele care se prezinta bine si care merita sa primeasca ceva.

Iti poti imagina ca o electronica ce valoreaza in mod normal 20 de lei la un amanet va fi doar 10 deci nu este necesar sa te incarci cu obiecte de genul acesta care sunt complet inutile.

Unele dintre cele mai comune obiecte duse la un amanet sunt telefoanele, boxele , robotii de bucatarie foarte complecsi si alte obiecte similare. Stim ca vei spune ca tu de telefonul tau nu te desparti, sau ca nu vrei sa ii iei robotul de bucatarie sotiei, insa vei avea ocazia sa descoperi faptul ca aceste obiecte nu mai valoreaza nimic pentru tine din punct de vedere sentimental atunci cand situatia este critica.

Daca este cum am spus si mai sus, o chestiune de viata si de moarte, cu siguranta tot ce vrei este sa rezolvi problema cu orice pret si lucrurile tale vor incepe sa valoreze pentru tine doar bani si atat.

O alta solutie prin care poti obtine bani pentru o situatie critica sunt bancile. Desigur iti pare mult mai simplu si mai usor sa mergi la banca atunci cand drumul tau nu este presarat cu stres si nici nu esti presat de urgente. In momentul in care va trebui sa gasesti o soltuie rapida pentru o situatie spinoasa vei aprecia foarte tare existenta caselor de amanet electronice unde poti face repede rost de banii necesari sau cel putin de o parte din ei.

De asemenea, una dintre solutii este si apelarea la un IFN. Si aici primesti banii destul de repede insa vei avea niste dobanzi la care nu vrei sa te gandesti si nici nu iti doresti sa ti le imaginezi. Este recomandat sa te gandesti de mai multe ori inainte de de a apela la o astfel de institutie pentru ca vei restitui suma chiar dubla sau tripla si in plus vei fi mereu stresat de persoanele care colecteaza taxe de la firmele acestea.

Electronicele tale oricum sunt inutile si de cele mai multe ori nu le folosesti deci recomandarea noastra este sa scapi de ele si sa le valorifici si sa nu iti faci datorii la alte institutii.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like