Ce sa alegi in 2020 in materie de marturii pentru nunta

0 Shares
0
0
0

Marturiile pentru nunta reprezinta modul in care mirii aleg sa le multumeasca invitatilor pentru participarea la un eveniment atat de important din viata lor. Aceste mici cadouri se aleg in functie de buget si in functie de preferintele mirilor. Marturiile se aleg dupa mai multe criterii pentru a ajunge la produsul final dorit.

Dupa ce s-a stabilit data nuntii, mirii aleg si marturiile pentru nunta pentru a oferi o experienta cat mai frumoasa pentru invitatii lor. Alegerea lor se va face in functie de:

  • Buget – in primul rand trebuie sa tineti cont de buget, alegerea marturiilor la un pret accesibil, dar sa aiba si un impact deosebit asupra invitatilor necesita foarte mult timp de cautare. La noi gasiti cele mai interesante modele de marturii pentru botez la preturi mici!
  • Impresie – marturiile pentru nunta se aleg pentru a sugera ceva invitatilor. De exemplu, daca alegeti o rama foto cu tematica de nunta, unde sa gravati sau sa scrieti data nuntii si numele mirilor, aceasta va fi pastrata mult timp si invitatii isi vor aduce aminte mereu de evenimentul la care au participat.
  • Material si culoare – aceste doua amanunte vor impresiona invitatii si trebuie alese intr-o armonie cu tematica nuntii. Daca vor fi amplasate pe masa invitatilor, acestea vor fi observate mai repede decat daca le veti oferi invitatilor la plecare.
  • Intrebuintare – marturiile pentru nunta pot fi dulci sau utile. Marturiile dulci pot fi puse in saculetii din organza pe care ii gasiti la noi, iar marturiile utile pot varia in functie de preferinte. Puteti alege dintr-o multime de marturii din gama noastra.

In anul acesta, mai multe marturii nunta sunt la mare cautare, acestea variaza bineinteles in functie de detaliile de mai sus. Asadar, in 2020 puteti alege:

  • Marturii pentru nunta sub forma de lumanare. Lumanarile sunt daruri sensibile si de cele mai multe ori sunt asociate cu romantism si sensibilitate. Sunt cadouri ce dureaza, nu vor ajunge intr-un sertar sau mai rau, in cosul de gunoi. Cu atat mai mult daca au un miros deosebit si o culoare atragatoare.
  • Marturii pentru nunta in forma de iconite. Marturiile religioase au fost foarte cautate in anul 2019 si la fel se preconizeaza si in anul 2020. Acestea au preturi accesibile si un impact emotional asupra invitatilor.
  • Marturiile pentru nunta in forma de rame foto. Acestea sunt ideale pentru cei care isi doresc ca invitatii lor sa fie impresionati si sa se bucure de marturiile primite o perioada lunga de timp. Acestea nu se deterioreaza, pot fi reutilizate si vor arata superb pe o piesa de mobilier.

Marturiile pentru nunta sunt cele mai frumoase daruri si au rolul de a multumi invitatilor ca au participat la acest eveniment important din viata mirilor. Pe langa faptul ca sunt foarte interesante indiferent de forma lor, vor fi o amintire placuta pentru invitati – asta daca sunt alese cu grija.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.