Cum sa transformi prima petrecere a copilului intr-una de neuitat

0 Shares
0
0
0

Crestinarea copilului reprezinta un eveniment plin de emotie si bucurie. Desi toate amanuntele ne dau uneori peste cap, merita sa-i facem prima petrecere pe masura. Ornamentele pe care trebuie sa le avem in sala unde se va desfasura petrecerea copilului trebuie sa fie alese din timp, pentru a evita scoaterea lor de pe stoc.

Daca nu-ti doresti sa apelezi la o firma care se ocupa cu astfel de ornamente botez, poti alege sa faci chiar tu impreuna cu cateva persoane ornamentele respective.

In gama noastra de produse vei descoperi ca gasesti tot ce ai nevoie pentru o astfel de petrecere. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te gandesti la cum vei aranja totul.

Cum sa transformi prima petrecere a copilului intr-una de neuitat folosind ornamentele de botez:

  1. Pune la intrarea in sala baloane din folie cu mesajul “it’s boy” sau “it’s girl”. Baloanele sub forma de mesaj atrag atentia imediat si sunt specifice acestui tip de eveniment.
  2. Leaga cateva baloane mici de un ghiveci din ceramica tip galeata. Atat ghiveciul cat si baloanele le gasesti la noi. Umple ghiveciul cu bomboane ambalate, apoi leaga de maner mai multe baloane umflate cu heliu. Pune-le la intrarea in sala, cate unul pe fiecare masa a invitatilor sau la sectiunea de Candy Bar.
  3. De-a lungul mesei de Candy Bar adauga lumanari din plastic de dimensiuni mici. Acestea vor lumina masa respectiva si nu vei fi nevoit sa conduci invitatii in acea zona pentru ca va iesi in evidenta.
  4. Pune intr-un recipient mai multe lampioane la iesirea din sala pentru ca invitatii sa le lanseze in cinstea micutului crestinat. Obiceiul cu lampioanele lansate cu un scop este din ce in ce mai utilizat, invitatii vor fi mai mult decat incantati despre aceasta idee.
  5. Adauga fluturi decorativi pe sticlele de bautura. Fluturii decorativi lipiti pe sticlele de bautura vor personaliza masa intr-un stil aparte, un stil care sa va reprezinte membrii familiei.
  6. Agata tablite care sa indice locul de unde se iau marturiile sau locul Candy Barului. Tablele de scris sunt o idee formidabila pentru aducerea unui plus de divertisment botezului. Acestea sunt foarte utile pentru ca nu vei mai pierde timp sa le arati tuturor spatiile necesare.
  7. Amenajeaza un spatiu pentru pozele copilului. Ai nevoie de o sfoara si doi capeti unde sa poata fi prinsa. Achizitioneaza clame din lemn colorate pe care le gasesti tot la noi si prinde cate o poza cu copilul si cu familia.
  8. Daca evenimentul se desfasoara pe sezonul rece, achizitioneaza caciulite decorative pentru a orna sticlele. Aceste tipuri de ornamente pentru botez sunt hazlii si te transpun in perioada in care botezul este programat. Ornarea sticlelor cu aceste caciulite va arata perfect pe mesele invitatilor.
  9. Leaga saculetii din organza cu panglica a carui mesaj este “it’s a boy” sau “it’s a girl”. Daca te-ai hotarat asupra marturiilor clasice cu bomboane in saculeti din organza, leaga-i cu panglica de acest tip.
0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.