Ce sa faci cand cumperi un dispozitiv iPhone?

0 Shares
0
0
0

Ce sa faci cand cumperi un dispozitiv iPhone?Cand achizitionati un nou iPhone, trebuie sa stiti ca exista o multitudine de lucruri pe care trebuie sa le faceti inainte de a incepe sa il utilizati.

Aceste lucruri sunt valabile si daca achizitionati un iPhone de generatie mai veche, precum iPhone 6, care are un acumulator iPhone 6 nou, si care a fost resetat pentru revenirea la setarile din fabrica. Practic, acesta este un smartphone nou, cu baterie noua si care are setarile din fabrica.

Urmand toti acesti pasi de baza va vor asigura ca experienta dvs. cu telefonul este extrem de lina si nu veti avea probleme in utilizarea acestuia.

Lucruri pe care trebuie sa le faci cand obtii un iPhone nou

 1. Instalati iTunes

iTunes este fara doar si poate, o parte integranta a oricarui dispozitiv Apple, prin urmare, instalarea acestuia este necesara. In afara de stocarea muzicii, face multe altele! In ultimul timp, iTunes vine cu o serie de setari care va pot ajuta sa va gestionati iPhone-ul odata ce este conectat la computer.

Cu ajutorul acestui program, puteti acum citi datele dvs. si puteti elimina de asemenea, videoclipuri, aplicatii, fotografii si muzica de pe dispozitiv.

 1. Creati un ID Apple

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand incepi sa folosesti noul tau iPhone este crearea unui ID Apple pentru a-ti folosi iPhone-ul la maxim. Ai nevoie de un ID pentru a utiliza iTunes Store si App Store. IPhone-ul nu are niciun folos daca nu se pot descarca aplicatii pe acesta – motiv pentru care este nevoie de un ID Apple.

Cunoscut si sub denumirea de cont iTunes, acesta poate fi utilizat pentru descarcarea de muzica, aplicatii si filme. De asemenea, ai nevoie de acest ID pentru a utiliza functii precum Face Time, iPhone My, iCloud si Find My iPhone.

 1. Configurati Gasiti iPhone-ul meu

Configurarea functiei Find My iPhone este extrem de importanta, deoarece va sincronizeaza telefonul cu GPS-ul, astfel incat acesta sa poata fi urmarit daca este pierdut. In cazul in care nu ati configurat aceasta functie, urmarirea telefonului va fi extrem de dificila.

Puteti face acest lucru accesand iCloud pe un browser web de pe laptop si alegand cateva setari care pot face ca iPhone-ul dvs. sa poata fi descoperit si sa stearga datele sale atunci cand este pierdut.

 1. Activati iPhone Deblocat

In cazul in care ati cumparat dispozitivul de la un operator de telefonie mobila, atunci sansele sunt foarte mari ca acesta sa fie blocat si sa functioneze numai daca este introdus in el un SIM al retelei. Daca doriti sa va deblocati iPhone-ul, puteti urma urmatorii pasi: –

 • Deschideti tava SIM a telefonului folosind acul furnizat in caseta.
 • Intrati pe Micro SIM si inchideti tava.
 • Folosind cablul USB, conectati-va iPhone-ul la laptop.
 • Deschideti iTunes si selectati continua.
 • Atingeti „Activare” pentru a finaliza procesul de Activare.
 1. Configurati codul medical

Ca initiativa de a juca un rol important in sanatatea clientului, Apple a luat initiativa prin introducerea aplicatiei Health Health si a IDS medicale. Acest lucru este extrem de util atunci cand introduceti toate informatiile dvs. posibile despre sanatate, inclusiv istoricul medical trecut, alergii si medicamente.

In cazul unor accidente de diferite tipuri, sau in cazul unor boli bruste, acest lucru va poate ajuta medicul sa va trateze daca sunteti inconstient. Puteti genera acest lucru prin deschiderea aplicatiei de sanatate si atingerea meniului de identitate medicala si selectarea „Creare identificare medicala”.

 1. Configurati iCloud

iCloud este o solutie integrala care ajuta la actualizarea, sincronizarea si stocarea datelor pe dispozitivele Apple. Daca aveti mai multe dispozitive Apple si doriti sa utilizati aceleasi date pe toate acestea, atunci acest lucru este necesar. iCloud poate fi folosit si pentru a face copii de rezerva

Activati iCloud pe telefonul dvs. accesand Setari> iCloud> iCloud Drive. Acum veti vedea o lista cu datele care pot fi salvate si sincronizate.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like