Cel mai eficient scaun de gaming cu funcție recliner si suport de picioare

0 Shares
0
0
0

Cel mai eficient scaun de gaming cu funcție recliner si suport de picioareIndiferent dacă te joci pe un PS5 sau Xbox Series X sau chiar un PC, ar trebui să stai confortabil pe unul dintre cele mai bune scaune de gaming. Este cu mult superior jocurilor pe canapea pentru perioade lungi de timp care pot face ravagii spatelui tău.

Scaunele pentru jocuri sunt toate proiectate cu spătaruri înalte care îți vor susține întregul spate. În plus, pernele pe care le vei găsi pe aceste piese de mobilier insidpensabile sunt puțin mai ferme decât fotoliul tău obișnuit sau chiar scaunul de birou.

Scaunele de gaming trec acum prin ceva renascentist și nu toate mai urmează același design inspirat de scaunele de curse. În schimb, vei găsi câteva opțiuni mai ergonomice și altele cu un design mai aparte, iar opțiunile de tapițerie sunt la fel de variate între piele, țesătură și plasă respirabilă.

Acest scaun gaming, funcție recliner, suport picioare, SIG LD002 este conceput ergonomic pentru a se potrivi formei corpului tău, spre deosebire de scaunele de joc tradiționale occidentale. Îți poți plasa ferm picioarele pe podea, astfel încât este foarte confortabil să stai pe el.

Spătarul este înalt, cu o duritate moderată, care îți susține ușor corpul și îl ține în postura corectă, reducând oboseala coloanei cervicale și a umerilor, astfel încât este foarte confortabil chiar dacă stai mult timp jos.

Este special conceput pentru jucătorii profesioniști cu cotiere reglabile care pot fi ajustate liber în sus, înainte, înapoi, la stânga și la dreapta. Facilitează utilizarea mouse-ului și a tastaturii. Înălțimea poate fi reglată până la 7 cm, față și spate 6 cm, o poți seta liber în funcție de postura ta, poziția biroului etc.

Acest scaun de gaming cu funcție recliner este echipat cu tetieră și suport lombar careiti sprijină confortabil capul, gâtul și partea inferioară a spatelui pentru a preveni oboseala în timpul perioadelor lungi de muncă și reduce rigiditatea umerilor, durerile vertebrelor cervicale și durerile de spate.

În plus, poziția poate fi ajustată cu ușurință în funcție de postura ta, iar pernele pot fi ușor îndepărtate atunci când nu este nevoie să lucrezi sau să te joci.  Față de designul elegant, folosește o structură metalică extrem de durabilă. Scaunul este fabricat dintr-un material uretanic special conceput pentru a dispersa greutatea la maximum 120 kg.

Rolele sunt, de asemenea, extrem de durabile și stabile, astfel încât pot ușor susține bărbați mai mari și se pot deplasa fără probleme și fără zgomot.

Acest scaun de gaming cu funcție recliner a fost conceput conform nivelului internațional de siguranță din clasa 3, și este suficient de stabil pentru a-ți putea menține concentrat atenția asupra jocului sau a muncii și să poți rămâne confortabil chiar și după perioade lungi de joc.

Materialul pernei este fabricat din uretan turnat foarte rezistent, care previne mirosurile de transpirație chiar și atunci când stai mult timp și este greu de deformat.

Acest scaun de gaming cu funcție recliner este nu numai luxos, ci și ușor de întreținut, extrem de practic și rentabil.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like