Cele mai bune ciocane rotopercutoare

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune ciocane rotopercutoare
Cu siguranta atunci cand esti proprietarul unei firme de constructii, va trebui sa dispui de numeroase scule electrice, de la polizoare unghiulare si masini de gaurit sau masini de insurubat, si pana la ciocane rotopercutoare.

Indiferent de ce scule electrice profesionale ai nevoie pentru firma ta, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia asupra uneltelor de la Bosch sau Makita, datorita faptului ca acesti producatori sunt recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea superioara a produselor fabricate si comercializate.

Ciocanele rotopercutoare sunt unelte mai speciale, deoarece le poti folosi nu doar pentru a da gauri in metal sau in lemn, ci ele pot sa fie utilizate si pentru a da gauri in caramida sau in betoane.

Ei bine, atunci cand ai de gand sa cauti astfel de unelte, dupa cum am mai spus, indicat ar fi sa iti alegi unelte de la Bosch si Makita, iar in continuare vei avea prezentate cateva astfel de unelte profesionale.

Modelul Bosch GBH 5-40 DCE este unul dinte cele mai reusite ciocane rotopercutoare de la Bosch, datorita puterii de 1150 W, a energiei de impact care este de 8.8 J, dar si datorita sistemului de prindere SDS Max, sau a altor detalii tehnice.

Acest model are un avans rapid de gaurire datorita puterii incredibil de mare a motorului, si este prevazut cu sistemul Vibration Control pentru amortizare, care asigura lucrul placut si in cazul in care unealta este utilizata intensiv.

Rozeta variabila de reglare a numarului de percutii si rotatii pentru a avea cele mai bune performante, dar cablul de prindere pe bila pentru a avea o raza de actiune mai mare, sunt alte avantaje pe care le are aceasta unealta.

Modelul de rotopercutor Bosch GBH 18 V-EC, este deasemenea o alta unealta incredibil de utila, datorita tensiunii de 18 V, a capacitatii de 4.0 Ah, si nu in ultimul rand, datorita energiei de impact care este de 1.7J.

Acest model are o greutate redusa, se bucura de o autonomie mare a acumulatorului incarcat, si are cea mai mare putere de indepartare din clasa sa, la daltuire. Motorul unui astfel de ciocan rotopercutor este fara perii colectoare, este compact si protejat de depunerea prafului, si nici nu necesita nici un fel de intretinere.

Makita HR5202C, este fara doar si poate unul dintre cele mai performante daca nu chiar cel mai performant ciocan rotopercutor de la acest brand, avand sistemul de prindere SDS Plus, o putere de 1510 W, si o energie de impact de 20 J.

O astfel de unealta este prevazuta cu limitator de cuplu care are rolul de a opri masina din functionare in momentul in care aceasta intalneste armatura. Pentru ca masina sa fie foarte bine protejata, si deasemenea pentru a proteja reteaua de energie electrica, unealta a fost dotata cu functia Soft Start, care permite pornirea lenta a uneltei.

Asadar, acestea au fost cateva exemple de ciocane rotopercutoare, prezentate pe scurt, ale celor mai importante doua firme de pe piata. In cazul in care aceste modele nu iti sunt pe plac, cu siguranta aceste branduri au o multime de alte ciocane rotopercutoare din care poti sa iti alegi modelul ideal pentru tine.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.